SIRA SENDE SANCAKTEPE! - Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SIRA SENDE SANCAKTEPE!

Bu haber 08 Ekim 2021 - 11:28 'de eklendi ve 89 views kez görüntülendi.

Zorlu bir dönemden gecen Sancaktepe FK yönetimine ve Futbolcularına başarı dileyen Halit Soytürk yayınladığı video ile Sancaktepelileri tribüne çağırdı.

Sancaktepe 15 Temmuz stadında oynanacak olan Sancaktepe FK ile Kahta 02 Spor maçı için Soytürk “sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşım ile tüm Sancaktepelileri semtimizin takımı için haydi el ele tribünleri doldurmaya” davet etti.

Sancaktepe Futbol Kulübünü Sancaktepeli iş adamları ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün riyaseti ile birlikte oyuncu kadrosunun çoğu Sancaktepeli futbolcuların yanında Teknik Direktörü Atilla Çabi’nin getirilmesi sonrasında Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk’ün yaptığı vidolu paylaşım ile Sancaktepelileri Cumartesi günü oynanacak maçta tribünleri doldurmaya çağırdı.

Sancaktepe FK’nın uzun bir süre belirsizliği sonrası Sancaktepelilerin yönetimi devralasını her fırsatta dile getiren Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk, “ilçemizin ismini ülkemizde duyulması konusunda futbolun önemi çok büyük. Uzun süren Sancaktepe FK’nın belirsizliğinin sona ermesi ilçemiz adına sevindirici. Elini taşın altına koyan tüm yetkilere teşekkür ediyorum. Sancaktepe FK’nın Sancaktepe’nin tüm faklı kesimlerini bir araya getireceğine inancım tamdır” dedi.

Sosyal medyasından yayınladığı video paylaşım ile Sancaktepelileri tribüne çağıran Halit Soytürk, “sıra sende Sancaktepe! Sancaktepe Futbol Kulübü senin desteğini bekliyor. Semtinin takımını yalnız bırakma. Haydi, el ele türbinleri doldurmaya, hep birlikte destek olmaya” ifadelerini kullandı.