ŞEYMA DÖĞÜCÜ SANCAKTEPELİ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞEYMA DÖĞÜCÜ SANCAKTEPELİ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Bu haber 12 Şubat 2022 - 16:55 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediyesi, Düzenlediği organizasyonla İlçe’ye Ulusal ve Uluslararası başarı kazandıran Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi.

Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen gece, Spora ve Sporcuya ayrı bir önem ve destek veren Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Yemekli organizasyona, Sancaktepe’nin adını müsabakalarda madalyalar kazanarak üstün başarılar ile tanıtan sporcu ve aileleri başta olmak üzere, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Osman Boyraz, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Spor kulübü yetkilileri, sporcular ve aileleri katıldı.

SANCAKTEPE’YE TOPLAMDA 2478 MADALYA

 Programda, Sancaktepe adına tescil edilen 17 branşda ulusal ve uluslararası şampiyonalarda bugüne kadar 861 Altın, 784 Gümüş, 833 Bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 478 madalya kazandıran Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularına ve ailelerine özel teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Öncelikle bu akşam çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Çünkü Sancaktepe’de gençlerimizle birlikte çalıştığımız spor okullarımızda yetişen öğrencilerimizden Türkiye’de, Avrupa’da ve dünyada müsabakalarda ilk 3’e girmiş olan başarılı ve madalyalı öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte bu akşam bir yemekte buluştuk. Bizim 130 tane öğrencimiz ve çeşitli dallarda şampiyonalarda ilk 3’e girmiş madalyalı öğrencilerimiz var. Bu da bizlere çok gurur veriyor. Biz gerek ülkemizde gerek ülke dışında bayrağımızı dalgalandıran gençlerimizi bir araya getirmek ve onların ailelerine teşekkür etmek için toplandık. Vakitlerini fedakârca ayıran antrenörlerimiz ve spor hocalarımız bu gençlerimizle yakından ilgilendi. Ve elhamdülillah ortaya böyle güzel bir tablo çıktı” ifadelerini kullandı.

 Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü çeşitli branşlarda birçok başarı elde eden sporcuların bulunduğu organizasyonda yemeğin ardından sporcuları teker teker tebrik ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.