Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞEYMA DÖĞÜCÜ: İBB YÖNETİMİNDE LAF ÇOK AMA İŞ YAPAN YOK!

Bu haber 24 Haziran 2022 - 19:22 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS CADDE NEWS

Sancaktepe Belediyesi yanındaki Zemin Altı Otoparkın temeli atıldı. Üç kattan oluşan Sancaktepe Belediyesi Zemin Altı Otoparkının temel atma töreni yapıldı.

Eylül ayında inşaatın kabasının bitirilip otoparkın üstünün park olarak Sancaktepe’lilerin hizmetine gireceğini dile getiren Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “İnşaatımızın her bir katı 3,800 m2 üç kattan 11,400 M2 olan katlı oto parkımız 2023 yılının Ocak ayında hizmete alınacak” dedi.

Sancaktepe Belediyesi yanında zemin altı Otoparkının temel atma törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Poyraz, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP ilçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve müteahhit firma yetkilileri katıldı.

AK Parti Belediyeciliğin eser ve hizmet siyaseti ile birlikte Sancaktepe’ye hizmet ettiklerini dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “gönül isterdi ki ilçemizin marka değerini yükseltirken İBB’nin ilçemize yönelik sözlerini tutmasını isterdik. Bu katlı otoparkımız 2017 yılında planlanmış olup İBB tarafından 2017 yılında Sancaktepe Belediyesi Zemin Altı Kat Oto Parkı olarak ihale yapılmış ve alan şirket kazı işlemine başlamıştı. Ülkemizde secim süreci ile beraber 2019 yılında yapılan seçim ile Sancaktepe halkının teveccühü ile biz göreve geldik. Bildiğiniz gibi bu projemiz seçim vaadimizde İBB ile birlikte yapacağız diye vaadimiz vardı. Ancak 2019 yılında İBB’ye Projeyi devam ettirelim dediğimizde maalesef olumsuz bir tavırla karşılaştık İBB tarafından bizlere bu projenin tahsisini bize yaparsanız biz devam ettiririz cevabıyla karşılaştık. Bu gibi siyasi bir tavırla karşılaştık. Bu durumu Sarıgazi mahallesinde otopark, Pazar projemizde de karşılaşıyoruz. Neyse ki orayı çözdük” dedi.

DÖĞÜCÜ: İBB YÖNETİMİNDE LAF ÇOK AMA İŞ YAPAN YOK

Sancaktepe Belediyesi olarak yapmaya karar verdiklerine dile getiren Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Belediyemizin yanında hafriyatın alınmış olması nedeniyle çökme tehlikesi olan bu alan için projeyi İBB tarafından bize devredilmesi ile birlikte projeyi revize ederek bugün temelini atıyoruz. Bizim tüm cabamız bu otopark projemizin de Yenidoğan Metrosu gibi Hafriyat atıkları ile doldurulmasına müsaade edemezdik.  Çünkü İBB yönetiminde laf çok ama iş yapan yok” ifadelerini kullandı.

Zemin altı otopark temel atma töreni protokol konuşmalarının ardından protokol beraber harç makinesine start verdiler.