Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SEVGİ, SAYGI VE HOŞGÖRÜ İÇİNDE SİYASET YAPMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ!

Bu haber 05 Kasım 2021 - 12:00 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Sancaktepe ilçe teşkilatı diğer parti mensuplarıyla Bervaze sosyal tesislerinde bir araya gelerek genel siyaseti ve Sancaktepe’nin sorunlarını değerlendirdi

https://www.facebook.com/sancaktepenews/videos/1783445695180707

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı Bervaza Sosyal Tesislerinde verdiği akşam yemeğinde Sancaktepe’nin sorunlarını değerlendirmek üzere diğer siyasi parti mensuplarıyla bir araya geldiği programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İstanbul il Başkan Yardımcısı Selahattin Acaroğlu, İl Yöneticileri M. Tuğrul Aksoy, Abdulkadir Aslan, İBB İstaç A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alper Yeğin, AGD Sancaktepe İlçe başkanı Fatih Kahrimanoğlu çok sayıda STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Yapılan programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “Biz hep beraber İstanbul ve Sancaktepede yaşıyoruz. Siyasette her birimiz farklı kulvarlarda yarışın içerisinde olsak bile Sancaktepe özelinde bir araya gelebilmemiz sevincini yaşıyorum. Bizler kardeşliğimizi, ülkemizi ve ilçemizi koruyup kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Bu çalışmaları başta siyasi partiler, STK’lar ile beraber gerçekleştireceğiz.  İlçemize ve ülkemize hizmet etmemiz gerekiyor. Biz Saadet Partisi olarak bu düşünceler ile hareket ediyoruz. Sancaktepe halkımızın en büyük ihtiyacı muhabbeti ve sevgiyi bulması için çalışmamız gerekiyor. Sevgi, saygı ve hoşgörü içinde siyaset yapmak için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya ve İl Başkan Yardımcısı Selahattin Acaroğlu yaptığı konuşmaların ardından program soru cevap şeklinde devam ederek fotoğraf çekimi ile son buldu.