SERPİL ERDOĞAN ÇEKMEKÖY DEVA'DAN VEKİL ADAY ADAYI OLDU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SERPİL ERDOĞAN ÇEKMEKÖY DEVA’DAN VEKİL ADAY ADAYI OLDU

Bu haber 21 Mart 2023 - 19:28 'de eklendi ve 190 views kez görüntülendi.

Seçimlere Millet İttifakı çatısı altında kendi milletvekili adayları ile gireceğini açıklayan DEVA Partisi’nin milletvekili aday adayları adaylıklarını açıklıyor.

Bu minvalde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çekmeköy İlçe Kadın Çalışmaları Başkanı Serpil Erdoğan 28.Dönem 1.Bögle Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

DEVA Partisi İl Başkan Yardımcısı Rıza İmamoğlu, Erdem Işıklar, Deva Partisi Çekmeköy  ilçe Başkanı Abdulkadir Kacemer,DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş ‘in de hazır bulunduğu tanıtım toplantısı Çekmeköy Park Adana Restaurant’ta gerçekleşti.

Basın toplantısı ile adaylığının tanıtımını yapan Erdoğan,  “20 yıllık STK ve Siyaset tecrübemle aday adaylığı yolculuğuna çıkıyorum. Milletvekili olduğumda ise, devasa sorunlara akılcı çözümler bularak vatandaşların gönüllerine dokunacağım” şeklinde konuştu.

14 Mayıs Genel seçimleri için DEVA Partisinden vekil adaylığı duyuran, Evli ve İki çocuk annesi olan Serpil Erdoğan, çok heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi. “Biz DEVA Partisi olarak damla damla büyüyerek kocaman bir aile olduk. Bu yüzden DEVA Ailem diyorum. Aday adaylığım için ciddi taleplerin olduğunu gördük. Herkese ayrı ayrı herkese teşekkür ederim ve kutlarım.” İfadelerini kullandı.