SERKAN SÜSLÜ; HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SERKAN SÜSLÜ; HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Bu haber 19 Ekim 2020 - 16:27 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

SERKAN SÜSLÜ; HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Çekmeköy Doğa severler Kulübü çalışmalarına devam ediyor.

Pandemi döneminde İstanbul da yaşayanlar için doğanın ne kadar önemli olduğu ortaya çıktığı bu günlerde Çekmeköy Doğa Sevenler Kulübü’nün yaptığı çalışmalar göz doldurmaya devam ediyor.

Büyükşehir yaşam koşulları ve pademi sürecini yaşadığımız günlerde yeşilin ve doğal hayatın öneminin arttığı dönemde Çekmeköy Doğa Severler Kulübünün başlatmış olduğu çalışmalar takipçilerinden tam not alıyor. Çekmeköy Doğa Severler Kulübü Hayvanlara ve bitkilere zarar vermeyecek kadar yakın duracaklarını ve çocuklara Doğa sevgisi aşılayacağız” dedi.

Yapılan çalışmalar ile adından söz ettiren Çekmeköy Doğa Sevenler Kulübü Kurucu Başkanı Gazeteci Serkan Süslü, gazetemize yaptığı açıklamada “büyükşehir şartlarında uzak kaldığımız doğaya yeniden dönmek, yaratılmış tüm canlıları korumak ve aslında ait olduğumuz güzelliklere hep beraber dönmek için “Çekmeköy Doğa Sever” arkadaşlarımızla bir araya geldik” ifadelerini kullandı.

“Çocuklarımıza Doğa Sevgisi Aşılayacağız”

Kulüp olarak hedeflerini ve yapacakları hakkında bilgi veren Çekmeköy Doğa Sevenler Kulübü Kurucu Başkanı Gazeteci Serkan Süslü, “Doğa Dostlarını, insanlığın kurtuluşu olarak görüyoruz. Yapacağımız organizasyonlar ile doğa da geziler düzenleyeceğiz. Gezi düzenlediğimiz ormanlarda gördüğümüz her çöpü toplayıp imha edeceğiz. Doğaya zarar verenleri devlet kurumlarımıza şikâyet edeceğiz. Hayvanlara ve bitkilere zarar vermeyecek kadar yakın duracağız. Çocuklarımıza Doğa sevgisi aşılayacağız” dedi.

Hobi Bahçelerimizi Hazırlıyoruz”

Serkan Süslü, “Çekmeköy Doğa Sevenler Kulübü olarak hazırladığımız projelerimizin en önemlisi olarak Hafta sonları İstanbul’un setresinden uzaklaşmak için hobi bahçeleri çalışmamız devam ediyor. Tüm Çekmeköy Doğa Sevenler Kulübü olarak doğal ortamlarda yetişen çeşitli çiftlik ürünlerimiz konusun da çalışmalarımız devam ediyor. Tüm takipçilerimize yakında çok güzel sürprizlerimiz olacak” dedi.

“Siyaset Yapmıyoruz”

Kurmuş oldukları sosyal medya ile doğa hakkında bilgi verdiklerini dile getiren Başkanı Gazeteci Serkan Süslü, “Doğa üzerine paylaşımlar yaparak moral ve motivasyonumuzu yükseltiyoruz. Faydalı bilgiler ile öğreniyoruz. Kulüpte neler yapmıyoruz? Siyaset yapmıyoruz, polemiğe girmiyoruz, toplumsal hassasiyetlere ters gelecek herhangi bir duruma müsaade etmiyoruz” ifadelerini kullandı.