Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞENOL KELEŞ TURNUVASININ ŞAMPİYONU SANCAKTEPESPOR

Bu haber 06 Eylül 2022 - 20:35 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Sarıgazi Stadında 3. Şenol Keleş Futbol Turnuvası düzenlendi. Sancaktepe Ziganaspor’un Sarıgazi stadında düzenlediği 3. Şenel Keleş turnuvasının şampiyonu Sancaktepespor oldu.

Yaklaşık üç yıl önce yaşanan olay sorası hayatını kaybeden Sancaktepe Ziganaspor Başkan Yardımcısı Merhum Şenel Keleş için 2011 Doğumlu sporcular ter döktü. Sarıgazi Stadında 6 takımın oynadığı turnuvada A ve B Grubu olmak üzere 2 grupta oynandı. Turnuvanın final maçını Sancaktepe Ziganaspor ile Sancaktepespor oynadı. 1-1 biten karşılaşma penaltı atışlarında Sancaktepespor Sancaktepe Ziganasporu 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Çekişmeli maçların olduğu 3. Şenol Keleş Turnuvasına 2011 Doğumlu sporcuların yer aldığı 6 takım katıldı. A ve B Grubu olmak üzere 2 grupta oynanan turnuvaya A Grubunda Sancaktepe Ziganaspor, Sarıgazispor ve Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü katılırken, B Grubunda Sancaktepespor, Ortadağspor ve Sancaktepe Yenidoğanspor takımları katıldı.

Çekişmeli maçlara sahne olan 3. Şenol Keleş Turnuvasında duygularını aktaran Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, “turnuvanın amacı hatırlamak. Maksat yenmek yenilmek değil. Bugün bu turnuva ile merhum kardeşimizi tekraren hatırlayan ve turnuvası için ter döken tüm yöneticilerimize, hocalarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum” diyen İhsan Keleş Turnuvanın Şampiyonu Sancaktepespora Şampiyonluk kupasını verdi.

3. Şenol Keleş Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara madalyalar verilirken turnuva fotoğraf çekimi ile sona erdi.