Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SARIGAZİ SPOR, MUHTEŞEM GECE İLE SANCAKTEPE’NİN SİYASETİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

Bu haber 20 Şubat 2022 - 21:44 'de eklendi ve 364 views kez görüntülendi.

Sarıgazi Spor, muhteşem gece ile Sancaktepe’nin siyasetini bir araya getirdi. Sarıgazi Spor Kulübü sosyal yardımlaşma gecesi Sancaktepe’nin siyaseti ve STK’larını bir araya getirdi.

İstanbul 1. Amatör Liginde, Büyükler U14 Ligi, U16 Ligi, U11 Ligi, U12 Ligi ve U18 Ligi Kategorilerinde mücadele eden Sarıgazi Spor Doğanlar Düğün Salonunda düzenlediği Sarıgazi Spor dayanışma gece ile Sancaktepe’nin siyaseti ve STK’larını bir araya getirdi.

Geceye destek verenlere plaket taktim eden Sarıgazi Spor Kulüp Başkanı Serdar Turhan, “1987 yılında kurulan Sarıgazi Sporun daha güçlü adımlarla yarınlara hazırlanıyoruz. Kulübümüzün çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve iş adamlarına teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin desteğinin yanımızda daima hissetmek istiyoruz. Bugüne kadar kulübümüze desteklerini esirgemeyen tüm iş adamlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sarıgazi Spor, Doğanlar Düğün Salonunda düzenlediği Sarıgazi Spor dayanışma gecesinde yemek ikramlarının yanında geceye katılan sanatçıların konserleriyle katılımcılar gece geç saatlere kadar eğlendiler.