SARIGAZİ SPOR DA 23 NİSAN COŞKUSU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SARIGAZİ SPOR DA 23 NİSAN COŞKUSU

Bu haber 24 Nisan 2021 - 15:26 'de eklendi ve 612 views kez görüntülendi.

SARIGAZİ SPOR DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Sarıgazi Spor Kulüp Başkanı Serdar Turhan’ın koltuğu Çocuklara emanet.

Sarıgazi Spor okulları öğrencileri arasında yapılan 23 Nisan şiir okuma yarışmasında dereceye girenlere çeşitli hediyeleri verilirken yarışmada 1. 2. ve 3. Olan öğrenciler Sarıgazi Spor başkanlık koltuğuna oturarak başkan olarak yapmak istediklerini sıraladılar.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Sarıgazi Spor yönetiminin düzenlediği 23 Nisan Şiir okuma yarışması için 68 video dan yapılan ilk elemede 21 videonun 2. Tura kalmasıyla birlikte çeşitli kulvarlardan 11 jürinin seçimi ile yapılan yarışmada İbrahim Can Karabulut 1. Elif Alpaslan 2. olurken 3. lüğü Ayaz ve Baran Ateş kardeşler ve Rüzgar Ballı paylaştı.

Sarıgazi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Yalçın’ın yarışmada dereceye giren çocuklara hediyelerini Sarıgazi Spor Kulüp binasında yapılan törenle veren Yalçın, “23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramında Sarıgazi Spor Okulları öğrencilerimizin 23 nisana özel videoya şiir okuyarak yapmış oldukları yarışma ile bizler gençlerimizin bu mutlu gününe ortak olduk. Dereceye giren çocuklarımıza hediyelerini verdik. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. Yıldönümünde ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara bırakmış olduğu bu güzel gün için şükranlarımızı sunuyordun” ifadelerini kullandı.

Yarışmada dereceye giren Sarıgazi Spor Okulları Öğrencileri İbrahim Can Karabulut, Elif Alpaslan, Ayaz Ateş, Baran Ateş ve Rüzgar Ballı Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan’ın koltuğuna oturarak yapmak istediklerini sıralayan öğrenciler, “gazi Mustafa kemal Atatürk’e dünyada eşi olamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için teşekkür eden gençler,  Sancaktepe de spor alanlarının çoğalarak ve uzak olan yerlerde oturan arkadaşlarımız için servisler konularak spor yapmalarını sağlanmalıdır” ifadelerini kullandılar.