SANCAKTEPESPOR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPESPOR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU

Bu haber 21 Mayıs 2022 - 11:31 'de eklendi ve 211 views kez görüntülendi.

CADDE NEWS SANCAKTEPE NEWS Sancaktepespor U14 Takımı Şampiyonluk maçını oynayacak. İstanbul U14 Ligi 45. Grubun yenilgisiz lider olan Sancaktepespor, şampiyonluk maçının antrenmanını yaptı.

Kendi sahasında şampiyonluk maçı oynayacak olan Sancaktepespor U14 Takımı Sarıgazi Stadında yaptığı son Antrenmanında Sancaktepespor başkanından teknik heyetine ve sporcuların tamamı şampiyonluk maçına kilitlenmiş. Sarıgazi Stadında Sancaktepesporun Antrenmanını takip eden Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk, Kulüp Başkanı Turgut Daş başta olmak üzere teknik heyetin ve sporcuların şampiyonluk hedefine şahit oldu.  

İstanbul U14 Ligi 45. Grubunda son maçını Sancaktepespor-İstanbul Kartalları takımı ile Sarıgazi Stadında 22 Mayıs Pazar günü 15.30 oynayacak olan Sancaktepespor son Antrenmanında Gazetemiz Genel Müdürü Halit Soytürk’ün sorularını cevaplayan Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, “Sancaktepespor’umuzun U14 takımı yenilgisiz lider olarak son maçına geldik. Tüm sporcularımı ve teknik heyetimi tebrik ediyorum. Pazar günü saat 15:30 kendi sahamızda oynamayacağımız maçımıza tüm Sancaktepeli hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.