Sancaktepe News SPOR Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPESPOR HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Bu haber 16 Ekim 2021 - 13:11 'de eklendi ve 119 views kez görüntülendi.

İstanbul Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Sancaktepespor hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

30 Ekim’de başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Liginde Sancaktepe ilçemizi temsil edecek olan Sancaktepesporun A takımının hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör İlhan Okumuş yönetiminde İstanbul Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Sancaktepespor 13 Ekim de çekilen kurada 2021-2022 sezonun fikstürü belli oldu.

 Sezonun ilk maçını kendi evinde oynayacak olan Sancaktepespor, İstanbul Süper Amatör Liginde 2021-2022 sezonunda oynayacağı takımlar şöyle. Avcılar Belediye, Başakşehirspor, Çubuklu, Dikilitaş, Ferahevler, Gülsuyu, Kartalspor, Küçükçekmeçespor, Şirintepe ve Yeldeğirmeni ile oynayacak.

Sarıgazi stadında yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarına devam ettiklerini dile getiren Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, “2020-2021 sezonunda İstanbul Süper Amatör Liginde Sancaktepe ilçemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizi 3 cü ligde temsil eden Sancaktepe Futbol Kulübü ve İstanbul Süper Amatör Ligde temsil eden Sancaktepespor kulübünün maçlarına tüm Sancaktepelileri takımlarına destek vermeleri için tribünlere bekliyoruz. İki kulübümüzün başarısı Sancaktepe’nin başarısı olacaktır” ifadelerini kullandı.