SANCAKTEPE’NİN TEK FEN LİSESİ BİRİKİM - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’NİN TEK FEN LİSESİ BİRİKİM

Bu haber 03 Ağustos 2021 - 21:02 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

Kuruluşunun 25. Yılında Türk iye eğitim sistemine çok büyük katkılar sağlayan Birikim Okulları, Sancaktepe Fen Lisesinde yetiştirdiği ve geleceğe ilk adımlarını atmasını sağladığı başarılı öğrencileriyle kıvanç duyuyor.

Çeyrek asırdır eğitim hayatının içinde bir ekol haline gelen Birikim Okullarının, İstanbul Anadolu yakasının en başarılı eğitim kampüslerinden biri olan Özel Sancaktepe Birikim Fen Lisesi hem İlçedeki tek Fen Lisesi hem de en başarılı Fen Lisesi olarak aileler ve öğrencilerin ilk tercihi haline gelmiştir.

FEN’İN GÜCÜ YETİŞEN ÖĞRENCİLER

Kampüs içinde öğrencilere özel olarak dizayn edilmiş fizikî alanlar; alt yapısı ile disiplinli çalışma ve uygulama imkânı sunan fizik, kimya ve biyoloji laboratuarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu bulunan kampüs, okuldan çok öğrenciler tarafından 24 saat kullanılan bir yaşam merkezi görünümünde.

6500 m² lik büyük bir alana sahip olan Sancaktepe kampüsünde, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen lisesi kademelerinde, dünyadaki eğitim sistemini yakından takip eden, kendi alanlarında etkin, nitelikli eğitim kadrosunun, özgün, araştırması ve sorgulamacı eğitiminden geçen gençler bu başarılarına yenilerini ekliyorlar. Ayrıca öğrencilere LGS (Lise Geçiş Sınavı) sınav sonucu başarısına göre %100 e varan geniş burs imkânı mevcuttur.