SANCAKTEPE’NİN HİLALİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’NİN HİLALİ

Bu haber 26 Mart 2020 - 11:01 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE’NİN HİLALİ

Öncelikle yayın hayatına yeni başlayan Sancaktepe News Gazetemizin tüm okurlarına hayırlı ve uğurlu olmasını diler, bu manada gazetenin genel yayın yönetmeni sayın Halit Soytürk başta olmak üzere tüm çalışanlarını bu önemli sosyal sorumluluklarından dolayı bir Sancaktepe’li olarak gönülden kutlar, başarılarının artarak devam etmesini dilerim

Sevgili okurlar, bende sizler gibi yaşadığı yere karşı sorumlulukları olan, Sancaktepe Hilal Mahallesi sakinlerinden bir kardeşinizim. İsteğim şu ki yaşadığımız yerlerin, insan onuruna yaraşır, yine insanların istek ve beklentilerine cevap veren, tüm medeni ve uygar toplumlardaki gibi bir yaşam kalitesine kavuşmasıdır. Sözde değil özde bir eşitliğin hayat bulması (sağlık, eğitim, hukuk, vs) gibi konuların, bizleri yöneten veya yönetmeye aday olan kişi veya kurumlardan isteyebilmek, en tabi insani taleplerdendir. Bu bağlamda Hilal Mahallesi sakinlerinin, tapu sorunlarının arsalarda da giderilmesi, PTT şubesi, Mobese kameraları konulması veya sayılarının arttırılması, okulların daha güvenli olması, başıboş sokak hayvanları gibi, tüm yetkililerden makul ve kabul edilebilir talepleri var. Bunlara katılmakla birlikte bende Hilal Mahallesi sakinlerine kendi talebimi ileteyim, lütfen yeni yapılan sağlık ocağımıza sahip çıkalım, dışarıda olan kayıtlarımızı kendi sağlık ocağımıza alarak bu yerin mahallemizde aktif hizmet vermesini sağlayalım.

Öte yandan mahallemizin genç ve dinamik muhtarı sayın Nesim Bölgi ile STK’larımız, derneklerimizle mahallemizin önde gelen saygın kişileri ve mahalle sakinlerimizle birlikte sorunlarımıza karşı ortak akıl yürütmeli, duyarlı olmalı, gönüller kazanmalı mağdur insanlar tespit edilerek, yoksullar sadece Ramazanlarda değil, tüm zamanlarda gözetilmeli ve insani değerlerimiz bu manada öne çıkarmalı diye düşünmekteyim. Unutmayalım ki, önemli olan bir şey olmak değil, bir şey başarmaktır.

Muharrem Yalçınmuharrem.yalcin@sancaktepenews.com