SANCAKTEPE’NİN GURURU GAMZE TEŞEKKÜRLER! -Sancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’NİN GURURU GAMZE TEŞEKKÜRLER!

Bu haber 11 Mart 2021 - 20:13 'de eklendi ve 710 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE’NİN GURURU GAMZE TEŞEKKÜRLER!

Türksell Türkiye U18 Salon Şampiyonası kupası Sancaktepe’nin evladı Gamze Altuntaş’ın oldu.

Sancaktepe Belediyesi Spor Okulların da yetişen, Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu, Gamze Altuntaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İstanbul Ataköy’de yapılan Turkcell Türkiye U18 Salon Şampiyonası’nda 3.000 metrede Türkiye Şampiyonunu ilk tebrik eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü. “Gamze Altuntaş kızımızı canı gönül den kutluyor, bu gururu bizlere yaşattığı için gözlerinden öpüyorum. Şükürler olsun ki Sancaktepe’miz artık şampiyon kadınların ilçesi” ifadelerini kullandı.

İstanbul Ataköy’de yapılan Turkcell Türkiye U18 Salon Şampiyonasın da yaklaşık 1,000 atletin yarıştığı müsabakalar sonunda U18 yaş grubunda Türkiye şampiyonu Sancaktepe‘den. Sancaktepe Belediyesi Spor Okulları yetişen ve Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Gamze Altuntaş 3000 metrede U18 Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu.

U18 yaş grubunda Türkiye Şampiyonu Sancaktepe Belediyesi Spor Okullarında yetişen Sancaktepe’li gençlere örnek olan Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Gamze Altuntaş, Türkiye Şampiyonası ve Balkan Milli Takımı U20 Genç Bayanlarda 5,000 metrede Türkiye 3. Si, 1500 metrede 2. Si, Bölgesel Kros Türkiye Şampiyonasında 4. Olan Gamze Altuntaş, hocası Özcan Güvendik gözetiminde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde U18 yaş grubunda 3000 metrede 2. Kez Türkiye şampiyonu olması Sancaktepe’yi sevince boğdu.

AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ, SANCAKTEPE’MİZ ARTIK ŞAMPİYON KADINLARIN İLÇESİ

Sancaktepe Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Gamze Altuntaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günün U18 yaş grubun da 3000 metrede Türkiye şampiyon olmasının sevincini sosyal medya hesabından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etiketiyle yaptığı paylaşım ile tebrik eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü. “8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Atletizm Şampiyonası U18 Türkiye Şampiyonu olan Gamze Altuntaş kızımızı canı gönül den kutluyor, bu gururu bizlere yaşattığı için gözlerinden öpüyorum. Şükürler olsun ki Sancaktepe’miz artık şampiyon kadınların ilçesi” ifadelerini kullandı.