SANCAKTEPE’NİN GÜNDEMİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’NİN GÜNDEMİ

Bu haber 26 Mart 2020 - 11:12 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE’NİN GÜNDEMİ

Köşemde her hafta düzenli olarak ilçenin analizini yapmaya çalışacağım. Sancaktepede Siyasi partilerde kongreler devam ediyor. CHP ilçe kongresinden sonra AK Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisinde kongre hazırlıkları devam ediyor.

 İYİ Partide İlçe Başkanlığı için iki aday yarışıyor. Mevcut ilçe başkanı Sezgin Öztürk ve Bora Yörükoğlu kendilerini 5 Ocakta belirlenen delegelere projelerini anlatarak destek istiyorlar.

AK Partide mevcut ilçe başkanı Adil Kandemir tekrar ilçe başkanı olabilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Partide ilçe başkanlık için birçok isim gündemde. AK Partide kongre süreci yoğun olacağı gözükmekte. 

Saadet Partisi ilçe kongre hazırlıkları kapsamında üyeler arasında temayül yoklaması yapılmıştı. Aday adayı olanlar arasında çalışmayı il merkezine kalmış gözüküyor. Partilerin kongresi yanında dernek kongreleri de yapılmakta. Sancaktepe de Ocak Şubat ayında kongrelerin yoğun olacağı gözükmekte.

Yenidoğan mahallesi sakinlerinin lojistik deposuna gelen araçların oluşturduğu tehlike ve çocuk ölümü olmadan yetkililerden yardım çığlığı var.

Bu sayıda bu kadarla yetineyim. Önümüzdeki sayılarımızdan itibaren Sancaktepe Belediye meclisi ve vatandaş ile belediyenin arasındaki durumları yazacağım. Özellikle Sancaktepe halkının belediye başkanından isteklerini sıralamaya çalışacağım.  Sarıgazi, Samandıra ve Yenidoğan bölgelerinin sorunlarını dile getireceğim. Sancaktepe halkının bürokrasi, siyasi parti temsilcilerinden, belediye meclis üyelerinden ve belediye başkanından istekleri olacak köşemde.

Haftalık yayın hayatını sürdüren Sancaktepe News Gazetesinin hedefi Sancaktepe halkıyla Sancaktepe’yi yönetenler arasında köprü olacaktır.

Selam ve dua ile…

Halit Soytürkhalit@sancaktepenews.com
Halit Soytürk, Gazeteci Yazar. 1977 Trabzon Araklı Doğumlu. 1992 yılında başladığı meslek hayatına çeşitli Tv ve Haber kanallarında muhabir ve kameraman olarak devam etti. 1994- 1997 Kanal 7 Sakarya Karasu temsilciliği, Yurt Haber Ajansı Sakarya Karasu temsilciliği, Kanal 54 Sakarya Televizyonu, Kanal 60, İlke Tv de çeşitli belgesel ve tanıtım çekimleri yaptı. 2016 yılında Sancaktepe merkezli Cadde News Gazetesi ve 2020 ocak ayında Sancaktepe News Gazetesi’ni kurarak Sancaktepe'nin tek Yazılı Basın Genel Yayın Yönetmeni. Sancaktepe merkezli Sancaktepe News Gazetesi ve İstanbul geneline Cadde News Gazetesi ile yayın hayatına devam ediyor.