Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’Lİ ÖĞRENCİLER VESTEL FABRİKASINI GEZDİ

Bu haber 22 Haziran 2022 - 19:06 'de eklendi ve 206 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS CADDE NEWS

Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Vestel’in Manisa’daki fabrikasını ziyaret ettiler.

Sancaktepe’deki liseler arasında LGS sınavı ile öğrenci alan aynı zamanda hem İmam Hatip hem de Fen ve Anadolu Lisesi müfredatını uygulayarak Teknoloji Lisesine dönüşmüş olan Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Vestel’in Manisa’daki fabrikasını teknoloji ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiler.

Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Manisa’da bulunan Vestel Cıty’de Teknolojiyi yerinde görerek sadece teorik eğitim ile kalmayıp uygulamalı bilgi edinme fırsatı buldular. Öğrencilere yönelik düzenlenen Teknoloji kamplarının ilki ve Ülkemizin uluslararası bir firması olan  Vestel’in Manisa’daki fabrikasını ziyaret ederek bir gün boyunca beyaz eşya, elektronik, AR-GE gibi bölümlerini ziyaret eden öğrenciler hem Manisa gezisinden hem teknoloji kamp gezisinden oldukça memnun kaldılar.

Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri gezi kapsamında Bursa’nın tarihi yerlerini ziyaret ederek ecdatlarına dua ettiler. Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri  kurban bayramına kadar teknoloji ve dil kampına devam edecekler.