Sancaktepe News MAGAZİN Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’Lİ NEDA; İLK KLİBİ ‘ÇEKİLMİYOR’U YAYINLADI

Bu haber 26 Eylül 2021 - 14:48 'de eklendi ve 199 views kez görüntülendi.

Sancaktepe’nin genç seslerinden Neda, yeni pop şarkısı “Çekilmiyor” un video klibini yayınladı.

Kısa sürede yüzlerce kez müzikseverler tarafından izlenen klip, müzik otoritelerinden geçer not aldı. Söz ve müzik ünlü popçu CanKan’a ait olan “Çekilmiyor” söz olarak 90’lar esintisi taşısa da saund olarak modern pop tarzında günceli yakalamayı başarmış.

Yeni klibi ile müzik piyasasına üst sıralardan giriş yapan şarkıcı Neda basın açıklaması yaparak kendini ve çalışmalarını anlattı.

Neda; “1995 yılından beri Sancaktepe Samandıra’da yaşıyorum. Uzun yıllar spor ve sanatla ilgili profesyonel hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum. 2008 de söz ve müziği Erol Evgin’in oğlu Murat Evgin ile “Kandilli Rasathanesinin Çocukları Depreme Karşı Bilinçlendirme” projesi olan Ulusal kanallarda ve ana haberlerde yayımlanan projenin şarkısını seslendirdim. Aranjörüm Hüseyin Kırkışoğlu ile tanışmam bana artı değerler kattı. CanKan Fatih ABB ile çalışmaya başlamam ile müzik anlayışım çok değişti. Çekilmiyor şarkımız ile de yeni bir serüvene girdik.”

Trabzon’lu kimliğini her yerde belirten genç şarkıcı Neda, pandemi sonrası müzik piyasasının bir an önce normale dönmesini beklediğini belirtti. Neda “Bolca şarkılar üretip konserlerle sevenlerimizle tabii ki ailem olacak olan Nedacalarımla buluşmak, şarkılarımın artık onlara ait olup hep bir ağızdan söyleneceği günleri görmek, yaşamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=2RDTMM4TcvUhttps&feature=youtu.be