SANCAKTEPE'DEN KAVUNCU VE ÖZKAN ZİYARET - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’DEN KAVUNCU VE ÖZKAN ZİYARET

Bu haber 03 Eylül 2020 - 18:43 'de eklendi ve 233 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE’DEN KAVUNCU VE ÖZKAN ZİYARET

26 Temmuz da yapılan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı Kongresinde tekrar İl Başkanı seçilen Buğra Kavuncu, içra kurulu netleşti. Kendileri gibi gerçek olan fotoğraflarıyla merter escort kadınlar açısından en doğru web adres.



İYİ Parti Sancaktepe İlçe Yönetimi İl Başkan Buğra Kavuncu, ve İl Başkanı Yardımcılarıolan Yaşar Özkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Sancaktepe’nin hayırlı olsun ziyaretinde İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kaçmaz İl Başkanı Buğra Kavuncu, Il Başkan Yardımcıları Ethem Kurnaz ve Yaşar Özkan’a ziyaret ettiler.



“MERAL HANIMI BAŞKAN YAPMAK İÇİN”
Ziyarette Sancaktepe İlçe teşkilatına teşekkür eden Il Başkanı Buğra Kavuncu, “hepinize teşekkür ederim. Tüm İstanbul teşkilâtlarımız ile yapaçağımız çalışmalarla Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımı başkan yamak için gece gündüz çalişaçağız. Sezgin Öztürk başkanlığında tüm Sancaktepe teşkilatımız tüm imkanlarını kullanacağına inancım tamdır. Kongrede bana gösterdiğiniz tereddüde dolayı ve nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.



Ziyarette duygulandığı gözüken IYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan, “Sancaktepe’nin benim kalbimde ayrı yeri var. IYİ Parti olarak ülkemizin iyi yerlere gelmesi için Sancaktepe İlçe sinin elinden geleni yapacağına inancım tamdır. Bugün yapmış olduğunuz ziyaret beni duygulandırmıştır. Nazik ziyaretlerinizden dolayı ilçe Başkanımız Sezgin Öztürk neslinde tüm Sancaktepe teşkilatımız teşekkür ederim” dedi.



Yeni seçilen yönetime başarılar dileyen IYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, “Sancaktep olarak sayın Meral Akşener hanımı başkan yapmak için İl Başkanlığımızın emirleri doğrultusunda çalışıyoruz ve çelişmeye devam edeceğiz. İl Başkanımız Buğra Kavuncu’nun Başkanlığında Sancaktepe’mizin abisi Yaşar Özkan ve yeni seçilen yönetime başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, Il Başkanı Buğra Kavuncu ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan’a Kuran-ı hediye etti.