Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’DE MALAZGİRT’TEN SAKARYA’YA 30 AĞUSTOS ZAFER TURNUVASI DÜZENLENDİ

Bu haber 30 Ağustos 2021 - 18:45 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Malazgirt’ten Sakarya’ya 30 Ağustos Zafer turnuvası 8 takımın katılımı ile Sarıgazi stadında gerçekleşti.

Oldukça renkli ve çekişmeli müsabakaların oynandığı turnuvada finaldeki rakibi Karabekir sporu yenen Ihlamur Kuyu Birlik Spor şampiyon oldu.

Sancaktepe Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünün düzenlediği Malazgirt’ten Sakarya’ya 30 Ağustos Zafer turnuvasına 8 takım katılırken dereceye giren ilk dört takıma  ödüllerini Sancaktepe Gençlik ve Spor İlçe müdürü Muhammet Kılıç, Sancaktepe MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Sancaktepe Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Yunus Ustahabipoğlu ve Sancaktepe Belediyesi Spor Müdürü Şenol Çelik ve Sancaktepespor kulüp Başkanı Turgut Daş verdi.

Ödül töreninde konuşma yapan Sancaktepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Kılıç turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek atalarımızın zaferlerle bizlere emanet ettiği vatan topraklarında yarınların teminatı olan siz gençleri tek tek tebrik ediyorum. Ayrıca organizasyonda destek sağlayan Sancaktepe Belediyesine ve Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin’e teşekkür etti.

Turnuvada dereceye giren ilk dört takıma madalya ve kupaları verilirken sonra turnuva hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.