SANCAKTEPEDE KARNE SEVİNCİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPEDE KARNE SEVİNCİ

Bu haber 17 Haziran 2022 - 12:47 'de eklendi ve 125 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS CADDE NEWS

Sancaktepede Karne sevinci. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kemal Türkler İlkokulunda 2021-2022 Eğitim ve öğretim yılının karnelerini dağıttı.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı karne dağıtım programı Sancaktepe Kemal Türkler İlkokulu bahçesinde Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve ilçe protokolünün katılımı ile yapıldı. Yapılan törende protokol konuşmalarının ardından ilkokul öğrencileri tarafından halk oyunları, anasınıfı öğrencilerinin kortej yürüyüşünün ardından belirlenen bir sınıfta Kaymakam Karakaya ve ilçe protokolü çeşitli braşlarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra karne dağıttı.

Sancaktepe Kemal Türkler İlkokulu yapılan 2021-2022 Eğitim ve öğretim yılı karne dağıtım töreni ile Sancaktepede 154 okulda 94.794 öğrenci karnelerini aldı. Kemal Türkler İlkokuluda yapılan karne dağıtım törenine Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Ayyıldız, Emine Çınar Akalın, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Kemal Tükler Mahalle Muhtarı Kazım Özmen, Okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

KAYMAKAM AHMET KARAKAYA: YENİ OKULLAR İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Öğrencilerden yaz boyunca kitap okuma sözü alarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı karne dağıtım programında konuşmasına başlayan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya şöyle devam etti. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya “pandmi ile birlikte 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen, Öğrenci ve velilerimiz için zor bir dönem oldu. Pandeminin zorluğu ile birlikte bugün karnelerinizi alıyorsunuz. Sancaktepe hızla büyüyen bir ilçe. Bizler ilçemize yeni okullar kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyor. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize zorlu bir dönem sonrası iyi tatiller” ifadelerini kullandı.

EMİNE ÇINAR AKALIN: YAZ OKULLARI DÜZENLİYORUZ

Yaptığı konuşmasında öğrencilere başarılar dileyen Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Emine Çınar Akalın, “tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim. Sancaktepe Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında yaz okulları düzenliyoruz. Yaz boyunca Sancaktepe Belediyesi sosyal aktiviteler düzenliyor. Yazın hem kitap okuyarak ve belediyemizin düzenlediği aktivitelerden faydalanın. Tüm öretmen ve öğrencilere iyi tatiller” dedi.

HALE BAĞCE ÖZBAŞ: ÖĞRENCİLERİMİZİ EYLÜL AYINDA BEKLİYORUZ

Pandeminin getirdiği zorluklarla birlikte 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının sonuna geldiklerini dile getiren Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, “öğrencilerimizi velilerimize emanet ediyoruz. Öğrencilerimiz yaz tatilini sağlıklı, huzurlu ve güzel bir şekilde değerlendirerek tüm öğrencilerimizi Eylül ayında okullarına bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Kemal Tükler İlkokulundan düzenlenen 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının sonu programında protokol konuşmaları ve öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ardından ilçe protokolü belirlenen sınıfta karne dağıtımı yaptı. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya engelli öğrenci Ezgi Yılmaz’a karnesini verirken duygulu anlar yaşandı. Kaymakam Karakaya öğrenci Ezgi Yılmaz’a ömür boyu başarılar diledi.