SANCAKTEPEDE İYİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR -Sancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPEDE İYİ PARTİYE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR

Bu haber 05 Mart 2021 - 23:19 'de eklendi ve 181 views kez görüntülendi.

DSP Sancaktepe eski ilçe başkanı iyi partiye katıldı. İYİ Partiye katılımlar devam ediyor. İYİ Parti Sancaktepede yeni 150 üyenin rozetlerini İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu taktı.

Türkiye İYİ olacak” sloganı ile başlayan üyelik kampanyası kapsamında Sancaktepe de Partisine Üye olanlara rozetlerini takan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, İl Başkan yardımcısı Yaşar Özkan ve İYİ Parti İBB Gurup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Özkan ile birlikte rozetleri takıldı.

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkan Sezgin Öztürk, “Türkiye İYİ olacak” sloganı ile başlattıkları üyelik kampanyasında yeni üyelere teşekkür ederken İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti İBB Gurup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Özkan yeni üyelere rozetlerini taktı.

Demokratik Sol Parti Sancaktepe Eski İlçe Başkanı Salih Karlı’ya partisinin rozetini takan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, çok sayıda yeni üye ye İYİ Parti rozetlerinin takıldığı programa İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Cem Koçtürk, Hakan Alkan ve Yaşar Özkan, İYİ Parti İBB Gurup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Özkan, Sancaktepe Belediyesi Gurup Başkan Vekili Halil Gülyaz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Özkan, Bora Yörükoğlu ve çok sayıda yeni üye katıldı.