SANCAKTEPE'DE DEV İNDİRİM ÇADIRI KURULDU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’DE DEV İNDİRİM ÇADIRI KURULDU

Bu haber 09 Kasım 2021 - 15:41 'de eklendi ve 698 views kez görüntülendi.

Sancaktepe’de açılan “Fırsat Çadırı”nda, outlet fiyatına satılan halıdan ayakkabıya, gömlekten pantolona, monttan kabana, birçok ürünler vatandaşın yüzünü güldürüyor. Yüzde 60’e varan indirimlerin yapıldığı fırsat çadırı yılsonuna kadar açık kalacak.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu’nun hemen yanında 2 bin metre kare alana kurulan indirim çadırında, yöresel lezzetlerin yanı sıra alışveriş sonrası çayınızı ve kahvenizi içebileceğiniz nostaljik köşeler de yer alıyor.

Sancaktepe ilçesinden birçok esnafı bir araya getiren indirim çadırı hem kaliteyi ucuza almak hem de keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Normal mağazada satılan fiyatın çok daha aşağı fiyatına indirim çadırında bulunan ürünler kampanyalı olarak da satın alan vatandaşlar, çadırlarda ürünlerini sergileme ve direk birinci elden vatandaşla buluşturma imkânına sahip olan esnaf ise ekonomik olarak sancılı bir süreçten geçtikleri bu dönemde böyle bir organizasyonun kendileri için can suyu olduğunu belirttiler.