SANCAKTEPE’DE CUMHURİYET'İN 99'UNCU YIL COŞKUSU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’DE CUMHURİYET’İN 99’UNCU YIL COŞKUSU

Sancaktepe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı coşkuyla kutlandı. İlçenin dört bir yanından yüzlerce vatandaşın katıldığı fener alayı ile başlayan kutlamalar, Ebru Yaşar konseri ile sona erdi.

Bu haber 31 Ekim 2022 - 22:25 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

Sancaktepe’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı coşkuyla kutlandı. İlçenin dört bir yanından yüzlerce vatandaşın katıldığı fener alayı ile başlayan kutlamalar, Ebru Yaşar konseri ile sona erdi.

Sancaktepe Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği program, 7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı fener alayı ile başladı. Sancaktepe 15 Temmuz Stadyumu’ndan bando ve fenerler eşliğinde belediye binasına yürüyen vatandaşlar hep bir ağızdan söyledikleri marşlarla Cumhuriyet’in 99’uncu yılını kutladı. Kutlamalar kapsamında sahne alan şarkıcı Ebru Yaşar da sevilen şarkılarını seslendirerek vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

29 Ekim kutlamaları kapsamında Sancaktepe 15 Temmuz stadından başlayan korteş yürüyüşüne Sancaktepe kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Belediye Başkan yardımcıları, Siyasi Parti ilçe Başkanları ve yöneticileri, ilçe birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş Sancaktepe Belediyesi önüne kadar devam etti. Sancaktepe İlçe protokolü Vatandaşların arasında Ebru Yaşar konserini izledi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü etkinlikte yaptığı konuşmasında, “Bu akşam gerçekten Sancaktepe muhteşem. Bütün Türkiye’de Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutluyoruz. Rabbim özgür ülkemizde sağlıkla, sıhhatle nice 99 yıllara erişmeyi nasip etsin. Çok mutluyuz; çünkü biliyoruz ki inşallah bir dahaki sene 100’üncü yılı kutlayacağız. Türkiye ikinci yüzyılına giriyor ve bu ikinci yüzyılda Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu vizyon ile Türkiye yüzyılı olarak devam edeceğiz. Buradaki genç sanatçılarımızla, sporcularımızla, bilim insanlarımızla Türkiye’yle koşacağız ve bütün bu gelişmelerin yanında Türkiye, Türkiye yüzyılında dünyaya kardeşliği anlatacak, merhameti anlatacak, sevgiyle bir arada yaşamayı anlatacak. Türkiye’nin dünyaya anlatacak çok şeyi var. Cumhuriyetimizin doksan dokuzuncu yılı kutlu olsun diyoruz” dedi.