SANCAKTEPE'DE 2.KADIN ELİ ÇARŞISI AÇILDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE’DE 2.KADIN ELİ ÇARŞISI AÇILDI

Bu haber 22 Ağustos 2022 - 14:42 'de eklendi ve 113 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edilen 2. Kadın Eli, Kadim Emeği Çarşısı Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü tarafından törenle açıldı.

Sancaktepe Belediyesi yanında bulunan Meydan Parkta gerçekleşen açılışla, 2. Sancaktepe Kadın Eli Kadın Emeği çarşısı 4 Eylül’e kadar açık kalacak.

Sancaktepe 2. Kadın Eli, Kadın Emeği Çarşısının kurdele kesimine, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, Sancaktepe Belediyesi Başkan Yardımcıları Ümit Şahin, Ercan Kader, Birimi Müdürleri Belediyenin kurslarında Eğitim almış kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

“KADIN EMEĞİ HALKLA BULUŞUYOR”

2. Sancaktepe Kadın Eli, Kadın Emeği Çarşısının açılışında konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü şunları söyledi. “2. Kadın Eli, Kadın Emeği Çarşısı açmanın gururunu yaşıyoruz. Sancaktepe Belediyesi Eğitim birimizde ile binlerce kadının hayatına dokunuyorum. Kurslarımız da Eğitim almış kadınlarımızın bir birinden güzel eserlerini sergilendiği çarşımızı açıyoruz. Benim en büyük gücüm kadınlarımız gençlerimiz. Biz sizlerle birlikte güçlüyüz. Kadınlarımız Türkiye için geleceğimiz için birlikte çık güzel işler başaracağımıza inancım tamdır. 2. Kadın Eli, Kadın Emeği Çarşısı 10 gün boyunca eserlerinizi sergileyebileceğinizi hep beraber hizmete açıyoruz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.