SANCAKTEPE VETERANLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE VETERANLARI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Sancaktepe de faaliyet gösteren Veteran futbol takımları Sancaktepe ATA Veteranlar ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldi.

Bu haber 23 Ekim 2022 - 13:49 'de eklendi ve 218 views kez görüntülendi.

Sancaktepe de faaliyet gösteren Veteran futbol takımları Sancaktepe ATA Veteranlar ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldi.

Sancaktepe ATA Veteranların ev sahipliğinde Sancaktepe İlçemizde faaliyet gösteren Veteran ve Masterlar takımları ile Yağcıoğlu kafede Kahvaltıda bir araya geldi. Sancaktepe ATA Veteranlar Kulüp Başkanı Seçkin Kalenderin ev sabitliğinde bir Araya gelen Veteran ve Masterlar takımların Başkanları ve yöneticilerini kahvaltıda bir araya getiren Başkan Seçkin Kalender, ilçemizde bulunan Veteran takımlarımızın başkanları ile bir araya gelerek takımların kendi aralarında tanışmalarını ve birlik beraberliklerini oluşturmak için bir araya gelerek bundan sonra ayda bir rutin olarak toplanma kararı aldık” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe ATA Veteranlar ev sahipliğinde Sancaktepe ATA Veteran Kulüp Başkanı Seçkin Kalender, Teknik direktör İsmail Aras, Genel Koordinatör Bayram Kekeç, Sarıgazi Masterler kulüp Başkan Yardımcısı Gültekin Kaya, İstanbul Kars 36 Veteranlar Kulüp Başkanı Sabri Yılmaz, Sarıgazi Çarşı Veteranlar Teknik Sorumlusu Recep Kahraman ve Sancaktepe Masterler Başkanı Murat Velioğlu katıldı.

Veteranların yaşadıkları sorunlar üzerinden istişarelerde bulunduklarını dile getiren Sancaktepe ATA Veteranlar Kulüp başkanı Seçkin Kalender, “Sancaktepe Veteranlar olarak birlik beraberliğimizi oluşturmak için Sancaktepe Veteranlar Kulüpler Birliği oluşturma kararı aldık. İstanbul ve Türkiye şampiyonalarında Sancaktepe ilçemizi temsil etmek için birlikte hareket etme kararı aldık. Sarıgazi stadındaki ışıklandırmanın yetersiz olması gündem oldu. Bu konuda yetkililerden talebimizi iletmek için bir heyet oluşturduk. Sancaktepe Veteranlar Kulüpler Birliği olarak ayda bir araya gelerek takımlarımız ile ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz.” İdarelerini kullandı.