% GÜNDEM Sancaktepe News GÜNDEM - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN KAN KARDEŞİ KAMPANYASI

Bu haber 19 Şubat 2021 - 21:39 'de eklendi ve 404 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN KAN KARDEŞİ KAMPANYASI

Trabzon’un kurtuluşunun 103. Yılında Sancaktepe Trabzonlular Derneğinden Kan Bağışı kampanyası.

Sancaktepe Trabzonlular Deneğinden Trabzon’un kurtuluşunun 103. Yılında Sancaktepe Kızılay Şubesi ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenliyor. Dernek Başkanı Atilla Çebi, “Her yıl Trabzon’un kuruluşuna yönelik düzenlediğimiz hamsi festivalini bu yıl pandemi nedeniyle gerçekleştiremiyoruz. Trabzon’un kurtuluşunu idrak etmek için bu yıl 24 Şubat tarihinde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini dile geren Dernek Başkanı Atilla Cebi Sancaktepe News TV mikrofonlarımıza şunları söyledi.

Atilla ÇEBİ
Sancaktepe Trabzonlular Derne
k Başkanı

Pandemi nedeni ile yapamadıkları Hamsi Festivalinin yerine Kan Bağışı kampanyası düzenlediklerini dile getiren Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Cebi, “Her yıl Trabzon’un kuruluşuna yönelik düzenlediğimiz hamsi festivalini bu yıl pandemi nedeniyle gerçekleştiremiyoruz. Trabzon’un kurtuluşunu idrak etmek için bu yıl kan bağışı kampanyası düzenlemek kararı aldık. Memleketimizi kurtaran insanlar hem kanını hem çanını verdiler. Sancaktepe Trabzonlular Derneği olarak hiç olmazsa kanımızı vererek 24 Şubat Trabzon’un kurtuluşunu idrak etmek için kan bağışı kampanyası düzenliyoruz.

Dernek Başkanı Atilla Çebi, “Sancaktepe Trabzonlular Derneğimiz ve Sancaktepe Kızılay Şubemiz ile birlikte hayatlarını bizler için feda ederek Trabzon’un kurtuluşuna vesile olmuş Gazi ve şehitlerimiz için 24 Şubat Çarşamba günü Samandıra saat kulesi meydanında saat 10.30 başlayacak olan kan verme işlemi akşam saat 19’a kadar devam edecek. Tüm Sancaktepe halkımızı Kan bağışı kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.