Sancaktepe News SİYASET Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN DÖĞÜCÜYE ZİYARET

Bu haber 02 Aralık 2021 - 13:40 'de eklendi ve 244 views kez görüntülendi.

Bağımlılığın her türlüsüyle mücadele amacıyla kurulan ve çalışmalarına 5 yıldır devam eden Temiz Toplum Derneği sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Sancaktepe ‘de geçtiğimiz aylarda faaliyetine başlayan ve hızla kurumsal yapısını oturtarak toplumun her kesimine dokunacak bir yönetim anlayışıyla hizmete başlayan Sancaktepe Temiz Toplum Derneği kurum amirlerine ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

Ziyaretlerine siyasi partilerle başlayan Sancaktepe Temiz Toplum Derneğinin son durağı ise Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları; Ercan Kader, Ümit Şahin ve Gökhan Erdoğan’ a gerçekleştirdi.

HALİT SOYTÜRK ‘’ ÇAKMAK GAZI GİBİ KİMYASALLAR GENÇLERİMİZİ ZEHİRLİYOR. ‘’

Ziyaret esnasında dernek faaliyetlerinden Başkan Döğücü’ye bilgi veren Halit Soytürk ‘’

Temiz Toplum Derneği Sancaktepe ilçesinde başta uyuşturucu olmak üzere her türlü bağımlılıkla mücadele etmek amacıyla kurulmuş bir dernektir. Ne yazık ki günümüzde gençlerin bağımlılık yaşı düştüğü gibi bağımlılık türleri de değişkenlik göstermektedir. Gençlerimizin özellikle çakmak gazı gibi uçucu kimyasallarla zehirlendiğini ve önem alınması gerektiğini. ‘’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DÖĞÜCÜ ‘’ HER TÜRLÜ İŞ BİRLİĞİNE VARIZ ‘’

Temiz Toplum Derneği’ne ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Döğücü ‘’ Sancaktepe’deki tüm gençler bizlerin evladıdır. Onların sağlığı başta olmak üzere her türlü musibetten korumakta bizlerin görevidir. Bağımlılıkla ilgili mücadelenizde belediye olarak her türlü desteğe ve iş birliğini sunmaya biz varız. Parklar ve Bahçelerimizi gençlerimizin daha sosyal bir hayat yaşamaları için açıyoruz. Gençler için yatırımlarımıza devam edeceğiz. ‘’ dedi.

Ziyaret Sancaktepe Temiz Toplum Derneği Lideri Halit Soytürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Coşkuner, İhsan Keleş, Yeşim Kocabaş, Asiye Soytürk, Turgut Daş, Muharrem Kızılot, Yasin Aka ve Gökhan İzgi Başkan Şeyma Döğücü ile hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından ziyaret son buldu.