Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE TEMİZ TOPLUM DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bu haber 05 Kasım 2021 - 21:43 'de eklendi ve 161 views kez görüntülendi.

Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay’ın Sancaktepe’de katıldığı toplantıda Temiz Toplum Sancaktepe Lideri olarak atanan Halit Soytürk ve ekibi ziyaretlerine başladı.

Heyet, ilk ziyaretini Sancaktepe Yeşilay ve Türk Kızılay Sancaktepe Şubeleri’ne yaparak çalışmalara başladı. Sancaktepe Yeşilay Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan ve Türk Kızılay Sancaktepe Şube Başkanı Abdülmecit Zengin’e misafir olan Başkan Soytürk ve dernek yöneticileri, Temiz Toplum temsilciliğinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek, iki başkana dernek tanıtım materyallerini takdim ettiler.

Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk’e Yeşilay ve Türk Kızılay Şube Başkanlarını ziyaretlerinde, Sancaktepe Temiz Toplum Temsilciliği Yönetim kurulu üyeleri İhsan Keleş, Turgut Daş, Cüneyt Coşkuner, Muharrem Kızılot, Yasin Aka, haberhayattir.com sahibi Dursun Kılıç ve Sancaktepe News Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk eşlik etti.

Çok sıcak ve samimi ortamda geçen ziyaretlerde Sancaktepe özelinde bilgi alışverişinde bulunuldu. Temiz Toplum Derneği’nin 67 şehirde, kamu yararına çalışmalar sürdüren bir hareket olduğuna vurgu yapılan görüşmelerde Temiz Toplum Derneği hakkında bilgi veren Sancaktepe Temiz Toplum Derneği lideri Halit Soytürk, “Temiz Birey; Temiz Toplum” yolculuğumuzda sizlerin temiz gönlü ve temiz elleriyle buluşmak istedik. Maddî ve manevi katkınızı ve dahi katılımınızı bekliyoruz. Umut ediyoruz ki mağduriyetler, el ele verdiğimiz vakit giderilecek; sağlıklı, mutlu, huzurlu, temiz bireyler ve en nihâyetinde temiz bir toplum, hepimizin gayretiyle inşa edilecektir. Yeter ki “Ben ne yapabilirim ki? Bana ne? Ben mi kurtaracağım? Bir insanla ne olacak ki?” demeyelim. Unutmayalım ki “Her insan bir dünyadır” ifadelerini kullandı.

Temiz Toplum Derneğinin ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yeşilay Sancaktepe Şube Başkanı Dr. Abdullah İnan, “Yeşilay’ımızın bir asırlık değerli emanetine sahip çıkmak ve bu emaneti gelecek kuşaklara taşımak için ilk günkü heyecanla proje ve faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bugün, dünyanın dört bir yanına umut olan asırlık bir çınara dönüşerek bu çınarın gölgesinde toplumun her kesimiyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Temiz toplum derneğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Kızılay Sancaktepe Şube Başkanı Abdülmecit Zengin, “Zor şartlar altında kalan insanımıza umut ve güven kaynağı olan Türk Kızılay’ımız, milletimizin sevgi, hoşgörü, şefkat, merhamet, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün en güzel örneğidir. Türk Kızılay’ımız, milletimizden aldığı güç ve destekle gönüllülük ve duyarlılık esasıyla gerek ulusal gerekse uluslararası anlamda büyük başarılara imza atarak tüm insanlığın dertlerine çare olmak için insani bir sorumluluk ve fedakarlıkla çalışmakta, güzel hizmetleriyle hepimizi gururlandırmaktadır” ifadelerin kullandı.