SANCAKTEPE TDP’NİN İKİ GÖZ ODALI İLÇE BİNASI… -Sancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE TDP’NİN İKİ GÖZ ODALI İLÇE BİNASI…

Bu haber 21 Aralık 2020 - 14:06 'de eklendi ve 368 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE TDP’NİN İKİ GÖZ ODALI İLÇE BİNASI…

Türkiye Değişim Partisi Sancaktepe ilçe başkanlığı, pasaj içinde, tuvaleti bile olmayan iki göz odaya taşınıyor. İlçe Başkanlığına atanan fabrikatör Ali Sicim’in ilçe teşkilatına layık gördüğü bu yer trajikomik bir durum olarak hafızalara yazılacak gibi.

Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi’nin teşkilatlanma çalışmaları devam ediyor. İstanbul’da birçok ilçe başkanlarının ataması yapılırken parti binaları da tutulmaya başlandı. Sancaktepe’de tutulan parti binası ise deyim yerinde ise tam evlere şenlik. TDP Sancaktepe İlçe başkanlık binası, Samandıra’da bir pasajın içinde tutuldu. Parti binası olarak tutulan İki göz odalı yerde tuvalet dahi bulunmuyor.

Türkiye Değişim Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığına ise bölgede kendisini fabrikatör olarak lanse eden Ali Sicim. Fabrikatör İş insanının bula bula pasaj içinde iki göz odalı bir yeri parti binası olarak tutması kafaları karıştırdı. Bu durum, ‘Kendisini fabrikatör olarak tanıtması ile siyasi bir gelecek mi hedefliyor, yoksa ‘Fabrikatörlük’ sadece broşürlere basılan hayali bir kurmaca mı? Sorusunu da akıllara getirmiyor değil.

Değişimden söz eden ve yeni bir vizyonla ortaya çıkan bir parti ilçe teşkilatının iki göz odayı parti binası olarak tutması tezat oluşturuyor. TDP İlçe Başkanı Ali Sicim 2019 yerel seçimlerinde CHP Sancaktepe’den aday adayı olmuş ve yine bastırdığı broşürlerde fabrikatör olduğunu kazandığı takdirde on binlerce insanı işe yerleştireceği vaadinde bulunmuştu. Ali Sicim yine aynı dönemde ‘Diğer aday adaylarının maddi durumu iyi değil, aday olursam hiçbir parasal sıkıntı olmayacak’ şeklinde akla hayale sığmayacak pankart astırmıştı.

Parti için tutuğu yerle ilgili Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, telefonla görüştüğü TDP Sancaktepe İlçe Başkanı Ali Sicim şunları söyledi.

   

7 tene bankanın ortasında olduğunu dile getiren TDP Sancaktepe İlçe Başkanı Ali Sicim, “yer merkezi bir yerdir. Takdir edersizinki bankalar demek merkez demek. Ben ikinci katta bir dairenin içine kapanmak istemiyorum. İnsanların gençlerin bayanların rahatlıkla herkesin gözü önünde gelip gideceği ve açık ofis olduğu için rahatsız olmayacağı bir yer tercihimdir. Zaten biz sahada olacağız seçim döneminde Sarıgazi ve Yenidoğan da seçim bürolarımız tatbiki olacak. Burası yanana iki ofisten oluşuyor 30 m kare başkanlık ofisi ve 30 m kare toplantı ofisi bu pandemi sürecinde yeterli yetmezse devamında var katarız.

Ali Sicim; 1999 seçimlerinde DSP ile buradaydık Ecevit solun ve Türkiye’nin birinci partisi oldu. Sarıgazi Yenidoğan ve Samandıra da birinci parti oldu. Halit bey bu pandemi sürecinde yerimiz belli olsun adresimiz belli olsun kapımız açık olsun biri geldiği zaman bizi bulsun telaşa gerek yok yönetim oluşsun üye oluşsun süreç içinde gerekeni yaparız ben tecrübeliyim. Siz rahat olun” ifadelerini kullandı.