Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE SPOR TV YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 23:10 'de eklendi ve 284 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Spor TV yeni yayın dönemi başlıyor. Sancaktepe Spor TV’nin yeni yayın döneminin ilk programına Eski FİFA Kokartlı Hakemi Binali Kartal konuk oluyor.

Yayın hayatına başladığı günden bugüne Sancaktepe’nin Amatör Kulüplerini gündeme getiren Sancaktepe Spor TV YouTube kanalında Gazeteci Yazar Halit Soytürk’ün hazırlayıp sunduğu programlar ile yeni yayın döneminde de Sancaktepe’nin Spor gündemini tutmaya devam edecek. 9 Mayıs Pazartesi günü Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi Genel Müdürü Halit Soytürk’ün Hazırlayıp sunduğu Sancaktepe Spor programının ilk programının konuğu eski FİFA Kokartlı Hakem Binali Kartal.

Sancaktepe Spor TV’nin yeni yayın dönemine başlaması ile ilgili Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesine açıklamada bulunan Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, “9 Mayıs Pazartesi günü Gazeteci Yazar Halit Soytürk’ün hazırlayıp sunacağı ilk programla yeni yayın dönemine başlayacak. Sancaktepe Spor TV olarak Sancaktepe de Amatör Kulüpleri gündeme getirmek için yeni yayın döneminde ilk programımıza Eski FİFA Kokartlı Hakem Binali Kartal hocam ile başlıyoruz. Sancaktepe Spor TV yeni dönemde Spora değer veren her kesimin fikirlerini düşüncelerini aktarabileceği programlarla ilçemizde ve amatör kulüpleri gündeme taşıyacak. Kanalımıza destek veren tüm spor severlere buradan teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.