SANCAKTEPE SPOR MASTERLER MAÇLARINI CANLI YAYINLIYORUZ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE SPOR MASTERLER MAÇLARINI CANLI YAYINLIYORUZ

Bu haber 22 Ağustos 2022 - 13:59 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

Sancaktepe İlçesinin köklü kulübü olan Sancaktepe Spor’un veteran,elitmaster branşlarının iç saha maçları Sancaktepe News TV’den naklen canlı yayınlanacak.

Sancaktepe News TV kanalı ile ve Sancaktepe Spor Masterler takımının yayın anlaşmasına göre sporseverler 2022–2023 sezon maçlarını kulüp haberlerini, transfer imza törenlerini ve medya tanıtımlarını ilk ağızdan ve doğru habercilikle HD kalitesinde izleyebilecekler.

“TARAFTARIMIZ İTİCİ GÜCÜMÜZDÜR”

Eylül ayı ile birlikte başlayacak sezona fırtına gibi gireceklerini belirten Sancaktepe Spor Masterlerinin tecrübeli Teknik direktörü İsmail Aras,” tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve ligin ilk maçı için teknik ekibimiz ve futbolcularımız sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi. Hırslı ve mücadeleci bir takım kurduklarının altını çizen Aras, “İnanıyorum ki Sancaktepeli taraftarlarımız takımlarına tam destek verecek ve sahada itici bir güç olacaklar. Sezon sonu en güzel şekilde, en güzel yerde bitireceğiz. Maçlara gelemeyen taraftarlarımız ekran başından Sancaktepe News Tv den güzel enerjilerini bizlere gönderecekler” şeklinde konuştu.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Ülkemizde Masterler takımı olarak güzel işler yapmak için yola çıktıklarını dile getiren Sancaktepe Spor Masterler Takım Kaptanı Seçkin Kalender, “2022-2023 sezonu için  Sancaktepe News TV’de canlı yayın için anlaştık. Yeni sezonda Sancaktepe Spor Masterler olarak başarıyı çalışarak yakalayıp Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki ay antrenmanlara başlayacağız ve yapacağımız çalışmalar ile Şampiyon olacak kadromuzu genişletiyor. 2022-2023 sezonu iç saha maçlarımızı tamamını canlı yayınlayacağımız. Sancaktepeli hemşerilerimizi maçlarımızda desteğini bekliyoruz” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk’ün yönetiminde ve Mustafa Kalender’in maç boyunca sahadaki heyecanı Sporseverlere aktaracağı Sancaktepe News TV YouTube kanalında sizlerle olacak.