Sancaktepe News Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE SAADET PARTİSİ KONGRE ÖNCESİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 16 Kasım 2021 - 20:21 'de eklendi ve 171 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı 4. Olağan kongre öncesi basın ile bir araya geldi.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlının “Yaşanabilir Sancaktepe İçin El Ele, Hep Birlikte” sloganı ile 21 Kasım Pazar günü yapılacak olan 4. Olağan kongresi öncesi Samandıra Motto Rastaurantta ilçe özelinde çalışan basınla bir araya gelen İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “Pazar günü 4. Olağan kongremize tüm Sançaktepeli hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı.

Basın Toplantısının Canlı Yayın Linki

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı “Yaşanabilir Sancaktepe İçin El Ele, Hep Birlikte” sloganı ile 4. Olağan kongresi 21 Kasım 2021 Pazar günü Taha Akgül Spor Kompleksi Eyüp Sultan Kültür Merkezinde yapılacak. Saat 10 da başlayacak olan kongreye Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı’nın katılacağı kongre öncesi Sancaktepe özelinde yayın yapan basın ile Motto Rastaurantta kahvaltıda bir araya gelen İlçe Başkanı Bayram Öztürk’ü Saadet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi M. Tuğrul Aksoy, ilçe başkan yardımcıları Baki Polat, Mehmet Yıldırım ve Nail Güntav hazır bulundu.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram ÖZTÜRK

BAYRAM ÖZTÜRK; ÇÜNKÜ BİZ BUNU YAPTIK, YİNE YAPARIZ.

İlçede yaşanan sorunlarına değinen Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “iktidarda metal yorgunluğu var. Türkiye de ve Sancaktepede sorunlar büyüyor. Vatandaşlarında iktidara tepkisi var. Yaşanan ekonomik sıkıntılar vatandaşımızı zor duruma bırakmış durumda. Biz Saadet Partisi olarak vatandaş bize görev verdiğinde bu sorunları kısa zamanda ortadan kaldıracağımıza inanıyoruz. Çünkü biz bunu yaptık ve yine yaparız. Bu nedenle 21 Kasım Pazar günü saat onda Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman beyin katılacağı Taha Akgül Spor Kompleksi Eyüp Sultan Kültür Merkezinde yapacağımız kongremize tüm Sancaktepeli hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı.

Saadet partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi M. Tuğrul AKSOY

M. TUĞRUL AKSOY; HALKIN LİDERİ OLAMADILAR

Saadet partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi M. Tuğrul Aksoy, “liyakat sahibi iş başında olmadığı zaman, birtakım işleri meşru görerek, her yerde ifsada sebep oluyorlar. Sadece imarda değil, İhalelerde ki usulsüzlükler olsun liyakatsiz insanların iş başına gelmiş olmasından kaynaklanıyor. Yani biz siyasi kimlikleriz şu an için. Fakat herhangi bir noktaya seçildiğimiz zaman, halkın oyunu aldığımız zaman siyasi kimliklerimizi bir tarafa bırakırız. Tabi ki partimiz, genel başkanımız, bir iş tutuşumuz, bir idealimiz olur. Fakat halkın hizmetinde oluruz. Halkın insanı oluruz. Partinin insanı değil. Bugün iktidarın en büyük aşamadığı problemlerin bir tanesi bu maalesef. Kendi partililerin başkanı oldular. Halkın başkanı olamadılar. Halkın lideri olamadılar. Bugün gelinen bu noktada birtakım menfaat ilişkileri ve usulsüzlükler normaldir. İnancı ve ilkelerini bir tarafa bırakıp, sadece olmak niçin sadece bir noktaya gelmek için sadece güçlü olabilmek için yapılan işlerin doğal sonucudur. Türkiye’nin artık daha fazla zaman kaybetmeye tahammülü kalmadı. Bir an evvel hem sistemlerde ve aktörlerde değişim olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.