SANCAKTEPE SAADET İFTARINA YOĞUN KATILIM - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE SAADET İFTARINA YOĞUN KATILIM

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 13:21 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının geleneksel iftarı yoğun katılımla gerçekleşti. Sancaktepe Samandıra Düğün salonunda gerçekleştirilen İftara Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar doldu taştı. Yaşlısı, genci, çoluk çocuk iftar davetinde bir araya geldi. İftar öncesi okunan dua ve ezanın okunmasıyla birlikte açılan oruçlar birçok insanı buluşturdu. Partililerin ve Sancaktepe’li vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftarda, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk yaptığı konuşmada tüm katılımcılara teşekkür ederken Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Genel Başkanların kurmuş olduğu altılı masanın önemine değinerek yapılan tüm çalışmalar ülkemizin yarınları için” ifadelerini kullandı.

YAZICI; YENİ TÜRKİYE OLUŞTURACAĞIZ

İftarda yaptığı konuşmada Parti olarak Türkiye’nin problemlerini çöze bileceklerini dile getiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Saadet Partisi olarak tüm siyasi partiler ile düşüncemizi paylaşıyoruz. Ekonomik sıkıntılar hemen hemen her kesimden insanın doğrudan yaşadığı, hatta iliklerine kadar hissettiği bir süreç içindeyiz. 6 Siyasi Partinin liderleri ortak masada bir araya geliyor ve Türkiye’nin ortak problemlerine çözüm arayışları içerisinde fikir alışverişlerinde bulunuyor. Bu görüşmeler Savaş gündemi olmasına rağmen toplumun geniş taban kesimlerinde karşılık buldu. İki tane söylemimiz var. Adil Devlet, devlet adil olma özelliğini maalesef yitirmiştir. Biz yeniden adalet anlayışını tesis etmek zorundayız. Ülkemizde gelir dağılımındaki adaletsizlik. Adaletsizliği gidermek için de adil paylaşım esaslı bir Üretim ekonomi Model’inin bir an önce uygulamaya geçirilmesi gerekiyor. Böyle olduğu takdirde insan, parti, ideoloji ayırt etmeksizin herkesin huzurunu, barışını ve saadetini tesis edecek bir Türkiye’yi yeniden tasarlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK, SANCAKTEPE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yaptıkları tüm çalışmaları Sancaktepe halkının yarınları için olduğunu dile getiren Sancaktepe Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Kıymetli kardeşlerim bizler Saadet Partisi olarak ilçemiz Sancaktepe için çaba sarf ediyoruz. İlçemizde bulunan tüm siyasi partilerin yetkilileriyle zaman zaman bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Ortak çalışmalar yaparak gerekli ortamlarda saygı çerçevesinde buluşuyoruz. Tüm katılımcılara iftar davetimize icabet ettiğiniz ve sofralarımızı bereketlendirdiniz için hepinize teşekkür ederim” İfadelerini kullandı.