SANCAKTEPE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Bu haber 29 Ocak 2021 - 12:20 'de eklendi ve 211 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

Sancaktepe News Gazetesi’nin organize ettiği Sancaktepe Ödülleri sahiplerini bulacak.

Sancaktepe’nin öncü medya kuruluşu Sancaktepe News, yine önemli bir çalışmaya imza atacak. Gazete, Sancaktepe Ödülleri’ni organize ediyor. Toplamda 3 ana kategoride düzenlenecek ödüller, Sancaktepe’nin imajına olumlu katkı yapacak.

KARAR HALKIN OLACAK

Kategorilerden ilki Sancaktepe Yerel Ödülleri. Bu kategoride ilçe bazında siyasetten, sanata; spordan, STK’lara kadar pek çok alanda ilçenin değerleri yarışacak. Sancaktepe News’in web sitesinde üzerinde gerçekleştirilecek oylama ile karar halkın olacak.

SANCAKTEPELİLER ÖDÜLE LAYIK GÖRECEK

Bir diğer kategori ise Ulusal Ödüller olacak. Bu kategoride, en iyi oyuncu, en iyi dizi, en iyi sporcu gibi ödüller sahiplerini bulacak. Yine gazetenin internet sitesi üzerindeki oylama ile Sancaktepelilerin en beğendiği ve ödüle layık gördüğü isimler belli olacak.

ONUR ÖDÜLLERİ DİKKAT ÇEKECEK

Yarışmanın üçüncü kategorisi ise Onur Ödülleri. Bu ödüller, gerek İstanbul gerekse ülke çapında çarpıcı, başarılı ve hizmet odaklı işlere imza atan kişilere verilecek ve sadece Sancaktepe ile sınırlı olmayacak. Bu alanın kazananlarını Sancaktepe Ödülleri Ödül Komitesi belirleyecek.

Sancaktepe Ödülleri’ne gerek ilçe gerek il gerekse ülke çapında ilginin yüksek olması bekleniyor.