SANCAKTEPE MUHTARLARIDAN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE MUHTARLARIDAN ENGELLİLER GÜNÜ ZİYARETİ

Bu haber 07 Aralık 2021 - 18:46 'de eklendi ve 243 views kez görüntülendi.

Engelliler haftası nedeni ile İstanbul Sancaktepe ilçesindeki Mahalle Muhtarları Sancaktepe Engeller Derneğine bir ziyaret düzenledi.

3 Aralık Dünya Engelliler Farkındalık Günü nedeniyle Engelliler Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden muhtarları, Sancaktepe Engelleri Dernek Başkanı Rukiye Yıldırım kapıda karşıladı. Uzun süre sohbet eden heyet engelsiz bir dünya için muhtarlar olarak yapılması gerekenleri ve Sancaktepe de yaşayan engelli bireylerin temel sorunlarını konuşup çözümler aradılar.

Ziyarete Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı Sadık Belkıs, İnönü Mahalle Muhtarı Nilüfer Kantekin, Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Mustafa Babacan, Osmangazi Mahalle Muhtarı Harun Dağ, Sefa Mahallesi Muhtarı Cengiz Dikmen, Merve Mahallesi Muhtarı Nihat Bıyık, Yenidoğan Mahalle Muhtarı Halil Feyzullah Berber, Abdurrahmangazi Mahalle Muhtarı, Hüseyin Kocagöz, Sarıgazi Mahalle Muhtarı Mustafa Arslantaş, Erzurum Dernek Başkanı Hanifi Çelebi katıldı.

Ziyaret sonrası Sancaktepe Muhtarları adına İnönü Mahallesi Muhtarı Nilüfer Kantekin, Sancaktepe Engeller Dernek Başkanı Rukiye Yıldırım’a çiçek takdim etti.