SANCAKTEPE KAYMAKAM ADNAN ÇAKIROĞLU'NA VEDA EDİYOR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE KAYMAKAM ADNAN ÇAKIROĞLU’NA VEDA EDİYOR

Bu haber 27 Ağustos 2021 - 14:03 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.

Sancaktepe eski Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ilçe müftülüğü personeline veda ziyaretinde bulundu.

 Kısa süre önce İzmir Çiğili’ye atanan Kaymakam Çakıroğlu, görev yaptığı ilçedeki kurumları tarafından veda ziyaretleri ile ağırlanıyor.  Çakıroğlu’nun ilk durağı Sancaktepe İlçe Müftülüğü oldu.

 İlçe Müftüsü Muammer Turan’ın konuğu olan Çakıroğlu’na düzenlenen veda programında açılış ve teşekkür konuşması yapan Müftü Turan,  Kaymakam Adnan Çakıroğlu ile 4,5 yıldır keyifle çalıştığını ifade ederken, “Bu süreçte hiçbir zaman kurumumuza desteklerini esirgemeyen kaymakamımıza teşekkür ediyorum.” dedi.  Müftü Muammer Turan sözlerini Mevlana’nın “Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim. Olur ya Kalp durur, Akıl unutur. Ben dostlarımı ruhumla severim, O ne durur, ne de unutur” dizeleriyle sonlandırdı.

“SANCAKTEPE’Yİ ASLA UNUTMAYACAĞIM”

İlçe Müftüsü’nün elinden, hizmetleri için teşekkür plaketi ve günün önemine dair Kur’an-ı Kerim alan Kaymakam Adnan Çakıroğlu; Sancaktepe’yi çok sevdiğini belirterek, bu ilçeyi unutmayacağını belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Sancaktepe ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde her zaman insan sevgisinin yüceliğine, hukukun üstünlüğüne ve yaptığım görevin kutsallığını ön planda tutarak hizmetlerimi yürütmeye çalıştım. Bu süreçte ilçemizde sosyokültürel ve ekonomik alanlarda birçok projeye imza attık. Bunların büyük kısmını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum.

 “SİZLERE BİR ABİNİZ OLARAK VEDA EDİYORUM”

Her zaman “halka hizmet hakk’a hizmet”tir düsturuyla ülkemizin ve milletimizin hizmetkârı olmak için çaba harcadım. Tabii ki bulunduğumuz makamlar gelip geçicidir önemli olan arkamızda güzel bir iz, güzel bir eser bırakabilmektir. Ümit ediyorum ki yapmış olduğumuz hizmetler ve çalışmalarla arkamızda güzel bir iz, güzel bir eser bırakabilmişizdir.

 Zaman zaman sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz oldu. Ben burada bilmeyerek kalbini kırdıklarım kimseler varsa onlardan helallik istiyorum, benden yana hakkım hepinize helal olsun. İzmir ilinde de bir kapınız olduğunu, bir abinizin olduğunu unutmayın. Sizleri İzmir’de ağırlamaktan büyük onur duyarım” dedi.