Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE, İSTANBUL EMNİYET TEŞKİLATINI İFTARDA AĞIRLADI

Bu haber 14 Nisan 2022 - 11:43 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Polis Teşkilatının 177. Kuruluşu nedeniyle şehit aileleri ve gazileri ile Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde iftar öncesi Kahraman Türk Polisi Cemil Efendi’nin hayatını anlatan ve Serdar Aydemir’in yaptığı belgeselin gösterimi yapıldı. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücünün İstanbul Emniyet Teşkilatı için iftar verdi.

Programa İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı, İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özyiğit, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Sancaktepe İlçe protokolü, gaziler ve şehit yakınları katılırken iftar öncesi İstanbul Emniyeti Polis Bandosu, Türk Sanat Musikisi dinletisi ile yapılan iftar programı, protokol konuşmalarının ardından Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turhan’ın yaptığı dua ile sona erdi.  

ŞEYMA DÖĞÜCÜ; GÜVEN HUZURUN ASLINDA RESMİDİR

Tüm polislerin Polis haftasını tebrik eden Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Devletimiz milletiyle kucaklaşıyor ve biz bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çok önemli. Güvenlik güçlerine duyulan güven huzurun aslında resmidir. Gerçekten çok önemlidir bize bunu yaşattığı için emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah Ramazan’ı sağlıkla, sıhhatle ve sevdikleriniz ile geçirin. Ramazan Bayramı’nda da erişmemizi nasip etsin” ifadelerini kullandı.


ZAFER AKTAŞ; VATANDAŞIMIZIN HUZURU İÇİN GÖREV YAPIYORUZ

İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “17 milyonluk bir metropol şehirde yaşıyoruz. Avrupa’nın birinci, dünyanın 13. büyük şehri olan İstanbul’umuzda huzur ve güvenliğini, vatandaşımızın can ve mal emanetini sağlamak ve toplumun huzurunu sağlamak, asayişi sağlamak için canla başla mesai kavramı gözetmeksizin arkadaşlarımızla beraber görev yapıyoruz. Bununla birlikte birlik ve beraberliği bozmaya çalışan küresel güçlerin maşası olan PKK, KCK, DAEŞ, DHKPC, FETÖ, PYD gibi terör örgütleriyle beraber, organize suç örgütlerine yönelik operasyonel faaliyetlerimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da büyük bir kararlılık ve büyük bir azimle devam edecektir” dedi.

Program protokol konuşmalarının ardından şehit ve gazi aileleri ile çekilen fotoğraflar ile sona erdi.