SANCAKTEPE FK DA NELER OLUYOR? - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE FK DA NELER OLUYOR?

Bu haber 02 Aralık 2020 - 19:59 'de eklendi ve 286 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE FK DA NELER OLUYOR?

Alt Ligler adlı İnstagram sosyal medya hesabından yapılan paylaşım Sancaktepe FK da neler oluyor? dedirtti.

2.Lig Beyaz liginde mücadele eden Sancaktepe FK futbolcuların notuyla Alt Ligler adlı İnstagram sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 4 aydır maaş alamadıklarını, Covid-19 testleri ve mutfak masraflarını başkaları tarafından karşılandığını ve futbolcuların sağlıksız ortamda sonuna kadar mücadele ettiklerini dile getirilen paylaşım sonrası Sancaktepe FK da neler oluyor? dedirtti.


Sancaktepe Belediyespor olarak 2. Lige çıkan takım 2019 yerel seçimlerinin ardından iş adamı Fatih Kol’a satılarak 2019-20 sezon başından itibaren Sancaktepe Futbol Kulübü adını alan kulüp futbolcuları  yaşanan çeşitli sıkıntıların not aldığı paylaşım Alt Ligler adlı İnstagram sosyal medya hesabından yapılan paylaşım da şunlar dile getirildi.

“VİCDANEN RAHATIZ”

Sancaktepe Futbolcuları adına yapılan paylaşımda, “Sezon başından itibaren başkanın verdiği hiçbir sözü tutmaması dolayısıyla takım halinde federasyona verme gereği duyduk. Bu süreçte teknik heyetle beraber peşinat ve primlerimizi alamadık personel maaşlarının da 4 aydır ödenmemesi Covid testi ve mutfak masraflarının dahil başkaları tarafından karşılanması bu işin cabası bizler bu kadar sağlıksız ortamda maçlarda mücadelemizi sonuna kadar yaptık vicdanen çok rahatız saygılarımızla” ifadeleri kullanıldı.  SANCAKTEPE FUTBOLCULARI

Haber / Halit Soytürk