SANCAKTEPE EĞİTİMİ TELAFİ EDİYOR - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE EĞİTİMİ TELAFİ EDİYOR

Bu haber 06 Temmuz 2021 - 21:46 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, öğrencilerin bilgilerini pekiştirmek amacı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “telafide bende varım” projesine destek verdi.

Destek kapsamında Sancaktepe-Sarıgazi deki 60. Yıl Sarigazi Ortaokulu ve Şehit Er Hasan Genç İlkokulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Özbaş, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek el becerisi etkinliği yaptı.

Basına kısa bir açıklama yapan Hale Özbaş, “ Covit19 pandemisi sebebiyle eğitim kesintileri olmuştu. Şimdi şartlar normale dönmeye başladığı için biz de kayıp zamanların telafisi için kolları sıvıyoruz. Kurallara uyulan yerlerin başında okullar geliyor. Yine her türlü önlemi alarak isteyen çocuklarımızla okulların kapısını yaz boyu açık tutuyoruz. “telafide bende varım” diyen çocuklarımızla okulların kapalı kaldığı günleri telafi edeceğiz. Tatilini, en güvenli ortamda eğlenerek ve eğlenirken öğrenerek geçirmek isteyen tüm öğrencilerimizi etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

“Telafide Ben de Varım” programı kapsamında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci, öğretmen ve velilerimizin ihtiyaçlarına yönelik etkinlik kitapları ve materyaller öğrencilerin kullanımına sunuldu.