Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE BİRİKİM KOLEJİNDE MURAT TABARU DÖNEMİ

Bu haber 03 Nisan 2022 - 18:45 'de eklendi ve 410 views kez görüntülendi.

Eski İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Faruk Yelkenci’nin Özel Birikim Okulları Genel Müdürü olması ile birlikte Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü Müdürü Hükmü Hacıhamzaoğlu’nun Birikim Okulları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasının ardından Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü Müdürü Murat Tabaru oldu.

Bir dönem medya sektöründe de bulunan 1985 Ordu doğumlu Murat Tabaru, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimi aldı. Milli Eğitim camiasında ve çeşitli görevlerde bulundu. Sancaktepe Kampüsü Müdürü olarak atanan Murat Tabaru, mevcut görevinin yanında birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak hizmet vermeye devam ediyor.

Birikim Okulları Sancaktepe Kampüsü 6500 m² alanda tecrübeli öğretmen kadrosu ile Sancaktepe Kampüsü bölgenin gözde eğitim kurumu olan Sancaktepe Kampüsü Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerinde eğitim vermektedir. Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu olan Sancaktepe’de eğitim alanında ilklere imza atan okula Murat Tabaru Birikim Okulları Sancaktepe Kampüs Müdürü oldu.

MURAT TABARU KİMDİR?

1985 Ordu ili Kumru ilçesi doğumludur. İlk ve orta eğitimini Kumru ilçesinde, lise eğitimini ise Ünye MRG Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Türkçe öğretmenliği mezunu olan Murat Tabaru, iyi derecede İngilizce bilmekte olup Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir.

Eğitim sektörüne başlamadan önce, medya sektöründe faaliyet göstermiş olan Murat Tabaru, eğitim sektörüne geçiş yaptığında mesleğe Türkçe öğretmeni olarak başlamış, sırasıyla öğretmenlik, müdür yardımcılığı, direktörlük ve okul müfettişliği görevlerinde bulunmuştur. 

Tabaru, mevcut görevinin yanında birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak hizmet vermektedir. Bay Karınca, İyi Kalpli Prens, Piko, Yeni Araba Alıyoruz, Parklar Hepimizin, Gizemli Misafir başlıkları altında yazmış olduğu 6 adet taslak halinde çocuk kitabı bulunan Tabaru, evli ve bir çocuk babasıdır.