SANCAKTEPE BELEDİYESİ'NDEN İDLİB'E YARDIM TIRI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDEN İDLİB’E YARDIM TIRI

Bu haber 02 Mart 2022 - 19:02 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediyesi’nden İdlib’e İnsani Yardım Tırı

Sancaktepe Belediyesi’nden İdlib’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere insani yardım malzemesi taşıyan 3 tır yola çıktı.

Sancaktepe Belediyesi, Kızılay İstanbul Şubesi ve Sancaktepe’ki hayırsever iş adamlarının iş birliğiyle 3 tır insani yardım malzemesi toplandı. Gıda ve giysi malzemelerinin bulunduğu tır, Sancaktepe Belediyesi önünde düzenlenen tören ile dualarla İdlib’e gönderildi.

Tırları dualarla uğurlama programına Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü,Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,İstanbul Büyükşehir Kızılay Şube Başkan Vekili Haşim İskender, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Mazlum coğrafyalarda olan tüm insanlığı düşünen Sayın Cumhurbaşkanımızın geliştirmiş olduğu bu güzel anlayışla biz de Sancaktepe’den İdlib’e yaşanan bu soğuklarda orada evsiz çadırlarda üşüyen kardeşlerimize 3 tır yardım gönderiyoruz. Malumunuz dünya sıkıntılı bir süreçten geçiyor ve etrafımızda bir sürü sıkıntılar yaşanıyor. Biz Sancaktepe Belediye’si ve Sancaktepe’deki vatandaşlarımız olarak tüm mazlum coğrafyaların her daim yanında olduğumuzu gerek ülkemizde yaşanan afetlerde, gerek daha önceki senelerde de kışları yapmış olduğumuz yardımlar gibi bugün de İdlib’e tırlarımızı gönderiyoruz. Kızılay’ın öncülüğünde hayırseverlerimizle birlikte oluşturmuş olduğumuz bu yardım malzemelerimizi oradaki mazlumlarımıza gönderiyoruz.“ dedi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından edilen dua ile 3 tır insani yardım malzemesi dolu tır yola çıktı.