SANCAKTEPE BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Bu haber 21 Ağustos 2021 - 20:17 'de eklendi ve 155 views kez görüntülendi.

Sancaktepe’de Muharrem ayı (matem ayı) sebebiyle Sancaktepe Belediyesi tarafından binlerce vatandaşa aşure ikramında bulunuldu.

Sosyal belediyecilik alanında yapmış olduğu çalışmalarla her zaman vatandaşının yanında olma gayreti ve çabası içerisinde olan Sancaktepe Belediyesi, Sarıgazi Demokrasi Caddesi, Yenidoğan Dörtyol Meydanı, Samandıra Saat Kulesi ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde kent eşrafına aşure dağıttı.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Önü’nde kurulan dev kazanlarda pişen aşureler, dualar eşliğinde, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü evsahipliğinde, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Ayyıldız, Ahmet Yılmaz AKP Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit tarafından ikram edildi.

“ALLAH ORUÇLARIMIZI VE AŞURELERİMİZİ KABUL ETSİN”

Sancaktepe’nin dört farklı noktasından yüzlerce vatandaşın Muharrem Ayı’nı kutlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü,  kâseler içerisinde aşure dağıtırken, aşure gününün birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın simgesi olduğunu vurguladı. Döğücü, “Hepimizin ortak değeri aşure geleneğini yaşatmak için vatandaşlarımızla bir araya geldik ve aşure ikramında bulunduk. Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah bu ayda yapacağımız tüm ibadetlerimizi kabul eylesin.” diye konuştu.