- GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe News GÜNDEMSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ, HALKIN TALEPLERİNE CEVAP VERDİ

Bu haber 18 Nisan 2020 - 22:20 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Vefa Sosyal Destek Grubuna gelen telefonlara bakarak vatandaşlardan almış olduğu ihtiyaç listesini hazırlayarak vatandaşların ihtiyaçlarını evlerine teslim etti.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için “Canla Başla” çalışan Sancaktepe Vefa Destek Grubu, Türk Kızılay’ı Sancaktepe Şubesi, Sancaktepe Belediye ekipleri ile birlikte Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, bugün Hilal Mahallesinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını ve isteklerini yerine getirdi.

“BAŞKAN KENDİSİ TESLİM ETTİ”

Sancaktepe Vefa Destek Grubuna gelen telefonlara cevap veren Döğücü, vatandaşların isteklerini yerine ulaştırmak için Türk Kızılay’ı Sancaktepe Şube Başkanı Hilmi Yazıcı, Hilal Mahallesi Muhtarı Nesim Bolgi’nin de yalnız bırakmadığı Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, vatandaşların isteklerini karşılayarak evlerine teslim etti.

KIZILAY dan EKMEK DAĞITIMI

Sancaktepe’li fırıncıların Sancaktepe Vefa Destek Grubu ve Kızılay aracılığı ile dağıtılmak üzere verdikleri ekmeklerin dağıtımında Sancaktepe Şube Başkanı Hilmi Yazıcı’da eşlik ettiği Hilal mahallesinde dağıtımını gerçekleştirdiler.