SANCAKTEPE ATA VETERANLAR  ŞAMPİYON! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE ATA VETERANLAR  ŞAMPİYON!

Bu haber 11 Mart 2023 - 13:05 'de eklendi ve 199 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS

Sancaktepe ATA Veteranlar, Elit Master Lig, Marmara Anadolu A Grubunun 2022-2023 sezonun Şampiyonu oldu. Şampiyonluğu son haftaya kadar kovalayan Sancaktepe ATA Veteranlar, son maçını 8-3 kazanarak en yakın rakibi ile olan puan farkını koruyarak topladığı 31 puanla şampiyon olan takım gurubun şampiyonluk kupasını ve ödüllerini toplandı.

Sancaktepe ATA Veteranlar Elit Master Lig’i Marmara Anadolu A Grubu 2022-2023 sezonunda 31 puanla Şampiyon oldu. Kulüp Başkanı Seçkin Kalender ve Teknik direktör İsmail Aras yönetiminde Sabcaktepe ATA Veteranlar takımı şampiyonluk kupasını Gedik Üniversitesi sahasında Elit Master Lig Yöneticisi Ufuk Gersman’ın verdiği Şampiyonluk kupasını Sancaktepe ATA Veteranlar Yönetimi ve sporcuları hep birlikte kaldırdı. Sancaktepe ATA Veteranlar oynadığı takım oyunu ile göz doldururken Elit Master Lig 2022-23 sezonu Marmara Anadolu A Grubunda en iyi kaleci Doğan Öz olurken, Gol Kralı da Rıza Özyurt oldu.

Gedik Üniversitesi sahasında Şampiyonluk Kupasını almanın sevincini yaşayan Sancaktepe ATA Veteranlar Kulüp Başkanı Seçkin Kalender, “2022-2023 sezonu bizim için güzel geçti. Gurubumuzda bulunan tüm takımlarımız güçlüydü. Centilmenlik içinde geçen güzel bir Lig oldu. Liğ’in başından beri şampiyonluk için inancımız tamdı. Tüm ekip arkadaşlarımız ile şampiyon olduk. Lig’in Yönetimine hakemlerimize ve başta desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu üyelerimize ve ayrıca sponsorumuz İkizler Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkan’a tüm takım arkadaşlarıma bu Şampiyonluk için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe ATA Veteranlar Gediz Üniversitesi sahasında Şampiyonluk Kupasını Elit Master Lig Yöneticisi Ufuk Gersman’ın elinden aldı. Düzenlenen kupa töreninde Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, Elit Master Lig 2022-23 sezonu Marmara Anadolu A Grubunda en iyi kaleci ödülünü Doğan Öz’e verirken sezonun Gol Kralı Rıza Özyurt, ödülünü Kulüp Başkanı Seçkin Kalender’den aldı. Elit Master Lig’i şampiyonu Sancaktepe ATA Veteranlar Şampiyonluk kutlamalarını çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.