Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE AMATÖR KULÜPLERİ ŞENOL KELEŞ’İ UNUTMADI

Bu haber 03 Ekim 2021 - 16:21 'de eklendi ve 567 views kez görüntülendi.

2. Şenol Keleş Futbol Turnuvası Cumartesi Günü Yapıldı. Yaklaşık iki yıl önce Trabzon da uğradığı silahlı saldırı sonucu 45 yaşında hayatını kaybeden Şenol Keleş için Sancaktepe Amatör Spor Kulüpler Birliğinin düzenlediği 2. Geleneksel futbol turnuvasının şampiyonu Sancaktepe Ziganaspor oldu.

Sancaktepe Amatör Spor Kulüpler Birliğinin düzenlediği 2. Geleneksel Şenol Keleş Futbol Turnuvası Sarıgazi Stadında Cumartesi günü 2009 ve 2010 Doğumlu sporcuların oynadığı Turnuvaya 8 takım katıldı. Sancaktepe Trabzon, Sarıgazispor, Sancaktepe Yenidoğanspor, Sancaktepe Belediye Gençlik Spor Kulübü, Ortadağ, Paşaköy, Sancaktepe Zigana ve Sancaktepespor takımları iki grupta mücadele etti.

2. Şenol Keleş Futbol Turnuvanın şampiyonu Sancaktepe Ziganaspor’un kupasını İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir verirken Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, Sarıgazi Spor Kulüp Başkanı Serdar Turan, Sancaktepe Kulüpler Birliği Başkanı Yasin Gezgin ve çok sayıda genç futbolcuların aileleri ve merhum Şenol Keleş’in ailesi, arkadaşları katıldı.

Cumartesi günü Sarıgazi Stadında, 2009 ve 2010 Doğumlu sporcuların oynadığı ve Sancaktepe Amatör Spor Kulüpler Birliğinin düzenlediği 2. Geleneksel Şenol Keleş Futbol Turnuvası iki bölüm halinde Sancaktepe News TV YouTube kanalından canlı yayında Şenol Keleş ve turnuva hakkında konuştular.