Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE AK PARTİ; GEÇMİŞTEN BUGÜNE TEŞKİLAT MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Bu haber 15 Nisan 2022 - 12:44 'de eklendi ve 184 views kez görüntülendi.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı geçmişten günümüze Sancaktepe ilçe teşkilatında görev almış teşkilat mensupları ile İftarda bir araya geldi.

13 Nisan Çarşamba günü Sancak Palas Düğün ve Davet salonunda Sarıgazi, Samandıra, Yenidoğan ve Sancaktepe İlçesinin kurulduğu günden bugüne kadar AK Parti ilçe teşkilatlarında Belde Belediye Başkanları, Mahalle Başkanları, sandık Başkanları ve çeşitli görevlerde bulunmuş teşkilatları mensupları ile iftarda bir araya geldi.

İftara AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğan Ahiakın, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanımız Turgay Akpınar ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, geçmiş dönemlerdeki belediye, ilçe, belde, mahalle, sandık ve ilçe teşkilat mensupları iftarda bir araya geldi.

AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ; 25 YILDIR HAYAL BİLE EDEMEDİĞİMİNİZ BÜTÜN HER ŞEYİ CUMHURBAŞKANIMIZ ÖNDERLİĞİNDE YAŞIYORUZ 

AK Parti Sancaktepe İlçe İftarına katılan teşkilat mensuplarına teşekkür eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “25 yıldır hayal bile edemediğimiz bütün her şeyi Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde yaşıyoruz. Bütün teşkilatlarımız ile gece gündüz çalışarak bugünlere geldik. Bizim teşkilat çalışmalarımız Dünyada hiçbir teşkilatlarda yok. Bundan dolayı biz büyük bir aileyiz. Ben her vefa iftarında geçmişten bugüne teşkilat büyüklerim ve kardeşlerim ile bir araya geldiğimde büyük heyecan duymaktayım. Buda teşkilatımızın büyüklüğünden meydana gelmektedir. 25 yıllık inançla birlikte yapacağımız çalışmalarımız ile hep beraber 2023 genel seçiminde sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

TURGAY AKPINAR; “SANCAKTEPEDE TÜM SEÇMENE ULAŞIYORUZ”

AK Partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarda görev yapan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, “aramızdan ahirete iltihak eden tüm dosalarımıza rabbimden rahmet diliyorum ve aramızda olan siz dostlarıma rabbimden sağlık huzur mutluluk ve uzun ömürler diliyorum. AK Parti İlçe Başkanlığına atanmadığım tarihten itibaren oluşturduğumuz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile Sancaktepe de yoğun bir çalışma dönemine girdik. Geçmişten günümüze gelen teşkilat tecrübesiyle birlikte yeni yönetimiz ile geçmişte teşkilatlarımız ile birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımız ile birlikte yaptığımız çalışmalar ile Sancaktepe’nin tüm Cadde, sokak ve her hanesine selam vererek hasbihâl ederek seçmenimize ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

TURGAY AKPINAR; CUMHURBAŞKANIMIZ VE DÜNYA LİDERİMİZ İLE YOL YÜRÜDÜĞÜM İÇİN RABBİME ŞÜKREDİYORUM

AK Parti teşkilatlarının bu ülkeye hizmetten başka gayelerinin olmadığını dile getiren İlçe başkanı Turgay Akpınar, “Biz Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız ve Dünya liderimiz ile yol yürüdüğümüze rabbime ne kadar şükretsek azdır. Çünkü bu ülkeye, bu vatana bu bayrağa hizmet eden bir liderimiz var ve onun bizler gibi ekibi var. Bizim bugünlere gelmemizde siz büyüklerimizin ve teşkilat mensuplarımızın bu döneme kadar getirdiğiniz siyasi çalışmaları bizlerde devam ettiriyoruz. Benim sizlerden bir ricam olacak benim için değil Belediye Başkanımız için değil bu ülkemiz ve bu milletimizin geleceği için yani bizlerin geleceği için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için ve biz diyoruz ki hep birlikte olacağız. 20 yıldır ülkemizde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inandı, güvendi ve her türlü desteğini verdi. Biz Cumhurbaşkanımızın talimatları ve yönlendirmeleri ile emirleri doğrultusunda teşkilat faaliyetlerimizi sizlerle birlikte devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

İftara poyramı protokol konuşmaları sonrası teşkilat mensupları ile fotoğraf çekimi ile sona erdi.