SANCAKTEPE 15 TEMMUZ'U ANDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

SANCAKTEPE 15 TEMMUZ’U ANDI

Bu haber 15 Temmuz 2021 - 13:37 'de eklendi ve 170 views kez görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Sancaktepe İlçe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’nun,  şehit ve gazi yakınları onuruna verdiği yemekli davetiye ile gerçekleştirildi.

15 Temmuz ayet darbe girişiminin 5. Yıl dönümü münasebetiyle Sancaktepe  Motta Restaurant’ta bir araya gelen vatandaşlar 15 Temmuz’un önemini bir kez daha hatırlattılar.

İstiklal Marşının okunması ve Saygı Duruşu ile başlayan etkinlik, 15 Temmuz Şehitlerin anısına Kuran-ı Kerim tilaveti okunması ile devam etti. Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü‘nün konuşmalarında 15 Temmuz da millet iradesine vurulmak istenen darbeyi kınadılar.

Sancaktepe Kaymakamlığının düzenlediği etkinliklerden Motta Restaurant da olan programa, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Şükrü Öztürk Sancaktepe Kızılay Şube Başkanı Abdulmecit Zengin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdür yardımcısı Abdullah Atmaca’nın yanı sıra, Sancaktepe İlçe birim Müdürleri, Şehit ve Gazilerin yanı sıra aileleri katılım gösterdi.