ŞAHİN VE ÇEBİ’DEN SANCAKTEPE HALKINA ÇAĞRI! Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ŞAHİN VE ÇEBİ’DEN SANCAKTEPE HALKINA ÇAĞRI!

Bu haber 07 Ekim 2021 - 18:31 'de eklendi ve 187 views kez görüntülendi.

Sancaktepe’yi Süper Amatör Liginde temsil edecek olan Sancaktepespor’un moral yemeğinde Ümit Şahin ve Atilla Çebi’den Sancaktepe Halkına çağrı!…

Motta Restaurant’ta Sancaktepespor ekibine verilen moral yemeğinde Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ümit Şahin ve Sancaktepe Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Atilla Çebi, Cumartesi günü yapılacak olan Sancaktepe FK Kahta 02 Spor maçında Tüm Sancaktepelileri davet ederek futbolculara ve teknik heyete destek olmalarını istedi.

ÜMİT ŞAHİN, “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Sancaktepe FK’ya sahip çıkan birkaç arkadaş olduklarını dile getiren Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ümit Şahin, “Kulüp Başkanı Necdet Özgürel, Yunus Ustahabiboğlu, Atilla Çebi, bölgemizin iş adamlarından Yüksel Durmuş, Cemalettin Özer ve Haşim İskender ile birlikte sayın Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’nün riyasetinde Sancaktepe FK’nın içinde bulunduğu durumdan çıkarmak için hep beraber elimizi taşın altına koyduk. Sançaktepe’li gençlerimize bir şeyler yapabilmek için yola çıktık. Sancaktepe FK yönetimi ile oyuncusuyla artık Sancaktepe için iç saha maçlarımızda tüm Sancaktepe Halkını desteğe bekliyoruz. Sancaktepe FK – Kahta 02 Spor maçın da Sancaktepe halkımızın desteğiyle ilk galibiyetimizi alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ATİLLA ÇEBİ, “SEYİRCİSİ VE OYUNCUSUYLA BİRLEŞMİŞ BİR KULÜP OLACAK”

Sancaktepede bulunan amatör Kulüpler ile ayda bir hazırlık maçı yaparak tüm oyuncuları takip edeceklerini dile getiren Sancaktepe Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Atilla Çebi, “bizim genç bir kadromuz var. Kadromuzun çoğu Sancaktepe’li gençler. İç sahada yaptığımız maçlar da ne kadar çok seyircimiz olursa oyuncularımıza güç katacaktır. Oyuncularımızın ve bizim bu desteğe ihtiyacı var. Sancaktepe Spor Kulübünün bir galibiyete ihtiyacı var. Galibiyet Allah’ın izniyle geldiğinde seyircisiyle futbolcusuyla bütünleşip ilçemize hayırlı sonuçlar alabilir. Buna inancım tamdır. Tüm Sancaktepe halkını spora gönül veren insanları maça bekliyoruz. Sancaktepe halkımızdan Başta Sancaktepe Spor Kulübü oyuncuları olmak üzere teknik heyetimize yardımcı olmalarını istiyorum. Cumartesi günü oynayacağımız maçımıza tüm Sançaktepe halkımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.