PARA, MUHTARLIĞA YOK, ÖZEL VAKFA VAR! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

PARA, MUHTARLIĞA YOK, ÖZEL VAKFA VAR!

Bu haber 05 Nisan 2020 - 18:46 'de eklendi ve 149 views kez görüntülendi.

PARA, MUHTARLIĞA YOK, ÖZEL VAKFA VAR!

24 ay önce temeli atılan Meclis Mahallesi Muhtarlık inşaatına para yok, Sancaktepe, İlim Yayma Cemiyeti’nin masası ve sandalyesi için var.

Sancaktepe Belediye yönetimi belediyenin yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle temeli atılan projeler dururken, 2 Mart tarihinde İlim Yayma Cemiyeti’nin Sancaktepe Şubesi için 186 bin 480 TL’lik mobilya alımı ihalesi yaparken, 23 Mart 2018 Cuma günü Sancaktepe Eski Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından 24 Ay önce temeli atılan Meclis Mahallesi Muhtarlık binası gibi projelerin tamamlanmaması ödenek yokluğundan bekliyor.  

Kamu İhale Kurumu’na bağlı Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP)

186 BİN 480 TL’LİK MASA SANDALYE  

Kamu İhale Kurumu’na bağlı Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) yer alan bilgiye göre Sancaktepe Belediyesi, 2 Mart tarihinde mobilya malzemesi alımı için ihale yaptı. Bir Gün’den İsmail Arı’nın aktardığı habere göre, ihaleyi kazanan ‘Cem İnşaat Şirketi’ ile 26 Mart tarihinde yapılan sözleşmenin tutarı toplan 186 bin 480 TL’lik olurken İhaleyi kazanan şirketin mobilya malzemelerini İlim Yayma Cemiyeti’nin Sancaktepe Şubesi’ne 30 gün içinde teslim edilecek.

İNŞAATI 24 AYDIR DEVAM EDEN MECLİS MAHALLESİ MUHTARLIĞI

MUHTARLIĞA YOK, ÖZEL VAKFA VAR!

Ülkemiz Koronavirüs salgını ile mücadele ederken Sancaktepe Belediyesi İlim Yayma Cemiyeti’ne 186 bin TL’lik mobilya aldı. 23 Mart 2018 Cuma günü Sancaktepe Eski Belediye Başkanı İsmail Erdem tarafından 24 Ay önce temeli atılan Meclis Mahallesi Muhtarlık binası ödenek yokluğundan bekliyor. Muhtarlık Binası, Bilgi Evi ve Taziye Evi’nin temel atma töreninde konuşan dönemin Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in kısa bir süre sonra açılacak dediği yeni Muhtarlık Binası dururken İlim Yayma Cemiyeti’ne masa sandalye alınması merak konusu oldu.