Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ÖVÜN; YEŞİL DOĞASIYLA PAMUKOVA SİZLERİ BEKLİYOR

Bu haber 03 Ağustos 2021 - 20:49 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

ÖVÜN; YEŞİL DOĞASIYLA PAMUKOVA SİZLERİ BEKLİYOR

Sebze ve meyvesi ile ismini tüm Türkiye ye duyuran Sakarya’nın Pamukova İlçe Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün, Pamukova’nın tarihini ve yeşil doğasını görmeye davet etti.

Ayvası başta olmak üzere çeşitli sebzeleri ile ünlenen Sakarya’nın Pamukova ilçe Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün’ü Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halit Soytürk ziyaret etti. Misafirperverliğinden dolayı Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün’e teşekkür eden Soytürk “Pamukova tarihi, yaylası, yeşil doğası ve sebze meyvesi ile görülmeye değer bir ilçe tüm İstanbulluların Pamukova’yı ziyaret ederek tüm güzelliklerinden faydalanmasını isterim” dedi.

İki yıldır Pamukova Belediye Başkanı olan İbrahim Güven Övün, Soytürk’ün ziyaretimizden dolayı teşekkür ederken İstanbulluları Pamukova’ya davet ederek şöyle devam etti.

Övün, “Pamukova Bilecik ve Bursa yolu üzerinde olan ilçemiz İstanbul’a yaklaşık 2,5 saat mesafede olan Sakarya’nın şirin bir ilçesi.  Pandemi yasakları normale dönmesi ile birlikte ilçemize İstanbul’dan ilginin artması bizleri memnun etmektedir. Pamukova tarihi mekanlarının yanında başta ayva olmak üzere sebze ve meyve çeşitlerinin çok olması ilçemizde gelenek haline getirdiğimiz ayva festivali ile taçlandırıyoruz. Pandemi ile birlikte vatandaşların Pamukova’nızın yeşili doğası ve yaylasına ilginin artması bizleri memnun ediyor. Buradan İstanbulluları Pamukova’mızı ziyaret ederek tüm güzelliklerinden görüp yaşamaları için davet ediyorum” ifadelerini kullandı